Elx potenciarà l’Escola Municipal d’Hostaleria amb cursos de professionalització

Elx potenciarà l’Escola Municipal d’Hostaleria amb cursos de professionalització

Les activitats, que en les seues dos últimes convocatòries han completat places, estaran orientades a formar tant nous aspirants com treballadors que ja estan dins del sector i que busquen millorar les seues aptituds


L’Ajuntament d’Elx potenciarà l’Escola Municipal d’Hostaleria amb cursos de professionalització orientats a formar nous aspirants i empleats del sector.

El regidor de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació, Samuel Ruiz, ha ratificat a la CdT Escola Municipal d’Hostaleria aquest compromís del govern municipal.

Volem continuar impartint aquesta formació a més d’impulsar-la cap a treballadors que ja es troben en el sector però que busquen millorar les seues aptituds i professionalitzar-se”, ha declarat el regidor, que ha afegit que “Els objectius són acostar al màxim la formació a les empreses, donar resposta a les singularitats pròpies del sector i investigar de manera aplicada en termes pedagògics amb vista al futur. A més comptem amb la bona notícia que en les últimes dues convocatòries hem omplit les places i fins i tot hi ha persones que s’han quedat fora”.

En el que queda d’any, s’impartiran tallers d’emprenedoria i nous valors empresarials turístics, un curs de Canva per al disseny de fullets i cartells, un curs de manipulació d’aliments i gestió d’al·lergògens, maridatge de vins i salaons, i de panettones i troncs de nadal.

L’Ajuntament es reunirà el 29 de novembre amb una comissió d’empreses del sector per a conéixer els seus problemes i així enfocar la formació en les seues necessitats de personal

Actualment, s’estan impartint les classes dels certificats en Restaurant de Sala i de Cuina Bàsica. Durant enguany s’impartiran un total 29 cursos.

El regidor de l’àrea ha finalitzat anunciant que es reunirà en una comitiva amb les empreses del sector hoteler, hostaler i de supermercats, el pròxim 29 de novembre. En aquesta, les empreses podran fer propostes per a plantejar la nova convocatòria formativa adaptada a les seues necessitats.