Elx reivindica el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona amb el lema “No són nombres són vides”

Elx reivindica el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona amb el lema “No són nombres són vides”

El pròxim 25 de Novembre se celebrarà un acte institucional en el qual es llegirà un manifest per l’erradicació d’aquesta xacra a la font de la Glorieta al Parc Municipal


La Regidoria de Dona, dirigida per Caridad Martínez, ha presentat amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència Contra la Dona que se celebra el 25 de novembre una campanya de sensibilització que sota el lema “No són nombres, són vides”, denunciarà aquesta xacra per tota la ciutat mitjançant cartelleria, xarxes socials, falques en ràdio, mupis i posteriors d’autobusos.

El 25 de novembre tindrà lloc a més un acte institucional on es realitzarà la lectura d’un manifest per l’erradicació de tota mena de violència contra la dona a les 12.00 h a la Font de la Glorieta al Parc Municipal.

A més, La Casa de la Dona establirà punts informatius els dies previs per a donar a conéixer les tècniques en promoció de la igualtat. El seu objectiu és acostar els recursos municipals a la ciutadania i informar de les activitats del 25 de novembre

La regidora de Dona, Caridad Martínez, afirma que al costat de l’acte institucional i els punts d’informació “hem posat en marxa un protocol de prevenció per a poder atendre les víctimes amb tota la sensibilitat possible. L’implementem perquè si els treballadors detecten una situació masclista sàpien com actuar” ha declarat l’edil.

La Casa de la Dona establirà punts informatius i s’impartiran tallers de sensibilització en diferents zones de la ciutat

Una altra de les activitats previstes per a commemorar l’efemèride, s’impartirà un taller de ioga per a Dones derivades del SAIM (dones supervivents d’aquesta mena de violència). Les classes s’imparteixen a la Casa de la Dona, i va començar dia 27 d’octubre a les 9.30 h i continuaran tots els divendres a la mateixa hora fins a completar 8 sessions.

També el dimarts 28 de novembre de 10 a 13 h, es desenvoluparà al Centre de Congressos Ciutat d’Elx un acte que mostra el treball dels centres educatius que busquen eliminar la violència contra la dona.

Finalment, els col·legis faran una labor de conscienciació amb activitats com ara obres de teatre, cançons, tallers, etc. Que complementaran els cursos de formació impartits per les tècniques municipals de la Casa de la Dona.

Punts informatius

Dimarts 21 novembre:

Plaça de Madrid

11.00 a 13.00 h

Dimecres 22 novembre:

Centre de Salut d’Altabix

11.00 a 13.00 h

Dijous 23 novembre:

Plaça de Barcelona

11.00 a 13.00 h

Divendres 24 novembre:

Plaça de Baix

11.00 a 13.00 h