Joventut i la Fundació Consciencia’t organitzen el curs de formació en voluntariat jove

Joventut i la Fundació Consciencia’t organitzen el curs de formació en voluntariat jove

La sala d’actes del CEU acull una sèrie de xarrades i conferències sobre igualtat i prevenció de l’assetjament, aspectes ètics i jurídics del voluntariat o la resolució de conflictes


La sala d’actes de l’edifici de Reis Catòlics del CEU acull aquest divendres i dissabte el curs de formació en voluntariat jove organitzat per la Regidoria de Joventut al costat de la Fundació Consciencia’t. L’esdeveniment arrancarà el dia 10 a les 17.00 hores amb la xarrada sobre la motivació i sentit del voluntariat a càrrec del president de Consciencia’t, Gorka Chazarra.

La formació continuarà durant la vesprada amb qüestions sobre terminologia, exclusió social i col·lectius en risc d’exclusió social de la mà de la treballadora social de la Fundació, Ana Sánchez.

A més, el director de la Càtedra de Discapacitat i Ocupabilitat de la Universitat Miguel Hernández, Antonio Luis Martínez Pujalte, se centrarà en els aspectes ètics i jurídics de l’activitat de voluntariat. La jornada conclourà amb una xarrada sobre la igualtat i prevenció de l’assetjament a càrrec de la psicòloga de la Fundació, Melissa Albaladejo.

La ponència de clausura serà a càrrec de l’exjugador de bàsquet i medallista olímpic, Fernando Romay

Ja el dissabte al matí, el curs se centrarà en qüestions com ara la resolució de conflictes escolta activa, mediació i treball en equip. Una xarrada que realitzarà de nou la psicòloga de la Fundació. La clausura serà a càrrec de l’exjugador de bàsquet professional, medallista olímpic i conferenciant, Fernando Romay, que parlarà sobre el valor de la diferència.

Inscripcions des del web https://bit.ly/cronosjuventud