L’Ajuntament inicia les millores als pavellons d’Esperanza Lag, el Toscar i al poliesportiu Els Palmerars

L’Ajuntament inicia les millores als pavellons d’Esperanza Lag, el Toscar i al poliesportiu Els Palmerars

Aprovada la reforma de les pistes de bàsquet i de frontó al pavelló del Toscar. També es reformarà la pista esportiva semicoberta del poliesportiu dels Palmerars


L’Ajuntament d’Elx està fent treballs de reforma i millora per a condicionar tres instal·lacions esportives diferents. Es faran reformes al pavelló del Toscar, al poliesportiu ‘Els Palmerars’ i una millora al pavelló Esperanza Lag.

El pavelló del Toscar tancarà per obres del 20 de novembre al 20 de desembre. Es reformarà la pista de bàsquet i de frontó (46.348 euros), a més de la compra de projectors LED (5.095 euros). Aquestes millores suposen un pressupost total de 51.443 euros.

A més, es canviarà el parquet de la pista de bàsquet amb una subvenció addicional de 12.588 euros aportada pels Fons Europeus EDUSI (Desenvolupament Urbà Sostenible) que finançaran el 50% del projecte.

Els clubs que realitzen els seus entrenaments en aquesta instal·lació s’han reubicat en diferents instal·lacions esportives, amb la finalitat que no vegen minvada la seua activitat.

Al poliesportiu ‘Els Palmerars’ s’ha aprovat la reforma de la pista esportiva semicoberta, a més de la zona del seu entorn. S’ha dotat amb un pressupost de 87.215 euros.

 

Dos escales provisionals permetran habilitar dos eixides més d’emergències al pavelló Esperanza Lag per a per a dotar l’edifici de major seguretat

Finalment, els departaments d’Emergències i Esports han col·laborat habilitant dos eixides més d’emergències al pavelló Esperanza Lag. En ambdós portes, s’han instal·lat dos escales provisionals llogades, que es podran utilitzar fins que es construïsquen les definitives.

La finalitat d’afegir aquests esglaons és complir el pla d’emergències i evacuació, perquè puguen accedir 700 persones d’aforament de manera segura. A més de minimitzar al màxim el risc de perill, davant una possible desgràcia.