Policia Local realitza una campanya d’inspeccions de comerços de cara a les festes nadalenques

Policia Local realitza una campanya d’inspeccions de comerços de cara a les festes nadalenques

Fins mitjan desembre es duran a terme al voltant d’un centenar de controls en establiments


La Policia Local d’Elx ha iniciat una campanya d’inspeccions en establiments comercials de cara a l’època nadalenca. Fins mitjan mes de desembre es duran a terme al voltant d’un centenar de controls en diferents locals amb l’objectiu de localitzar productes que puguen produir un risc o lesió en els consumidors.

L’inspector de la Unitat d’Activitats i Establiments de la Policia Local, José Antonio Corrales, ha assenyalat que en els últims dies s’han realitzat una trentena d’inspeccions, principalment en botigues multipreu que reben gran quantitat de productes aquests dies. “Posem l’accent en productes lluminosos o elèctrics com ara endolls, regletes, cables, garlandes per al betlem o l’arbre que poden provocar incendis o xocs elèctrics; joguets o peces de fantasia com ara perruques”.

Els agents posen l’accent en productes lluminosos, joguets o peces de fantasia susceptibles de provocar mal o lesió en les persones

Des de l’inici de la campanya la Policia Local ha recaptat un centenar de caixes de garlandes, prop d’una vintena de diademes per problemes de despreniment de cascavells, 500 perruques de disfressa per risc de ser producte inflamable o llums de bebés per risc d’incendi. D’altra banda mànegues de gas “amb problemes en l’etiquetatge i que no es podia confirmar que foren aptes per a la comercialització”.