VisitElche promociona Elx com a destinació turística en la fira Intur de Valladolid

VisitElche promociona Elx com a destinació turística en la fira Intur de Valladolid

Durant el cap de setmana es van donar cita empreses, institucions públiques i professionals dels diferents àmbits del turisme d’interior


VisitElche ha participat del 16 al 19 de novembre en la Fira Internacional del Turisme d’Interior, INTUR, en la qual s’han donat cita empreses, institucions públiques i professionals dels diferents àmbits del turisme d’interior. VisitElche, sota el paraigua de Turisme Comunitat Valenciana com una de les set marques turístiques territorials, ha portat l’oferta turística d’Elx al mercat castellanoleonés.

La fira INTUR, que enguany ha celebrat la seua edició número 26, ha comptat amb un format diferenciat entre les activitats per a professionals i la part destinada al visitant. El primer dia va tindre lloc Intur Negocis, que va aglutinar totes les activitats professionals, i del divendres al diumenge es va centrar en Intur Viatgers, amb propostes per al públic final.

 

En Intur Negocis es donen cita al voltant d’un centenar d’operadors turístics, agències de viatges, destinacions i empreses proveïdores de serveis procedents de França, Alemanya, els EUA, Portugal, Països Baixos, Itàlia, Bèlgica, Polònia o Finlàndia. El format ha sigut B2B, un mercat de contractació turística on s’ha afavorit la trobada entre oferta i demanda a través de reunions de 10 minuts de duració.

Per part seua, en Intur Viatgers, els destins, empreses i col·lectius professionals presenten les seues opcions per a viatjar. L’objectiu de VisitElche ha sigut mostrar en aquesta fira la diversitat que ofereix el municipi quant a turisme cultural, patrimonial, d’interior, industrial, gastronòmic i actiu.

Es tracta d’una trobada molt destacada si es tenen en compte els quasi 2,5 milions d’habitants de Castella i Lleó i els 400.000 de població urbana que suma només Valladolid.