Arriba a Elx el III Saló del Manga el 24 i 25 de febrer

Arriba a Elx el III Saló del Manga el 24 i 25 de febrer

Multitud d’activitats, tallers, exposicions i jocs l’últim cap de setmana de febrer al CCCE L’Escorxador


La Regidoria de Joventut, a través de Best Way Group, ha organitzat un gran esdeveniment de la cultura manga amb multitud d’activitats tallers i xarrades dirigides a joves d’entre 12 i 30 anys. El III Saló del Manga tindrà lloc l’últim cap de setmana de febrer, els dies 24 i 25 al CCCE L’Escorxador en horari d’11.00 a 21.00 hores el dissabte i d’11.00 a 20.00 hores el diumenge.

La regidora de l’àrea, María Bonmatí, ha assenyalat que els joves que desitgen acudir “podran gaudir de diferents espais i activitats relacionats amb la cultura manga”. Entre les activitats hi haurà un concurs K-pop, passarel·la Cosplay, concursos d’openings i frikiolimpíades. El Saló comptarà amb l’actuació d’Idolls band i hi haurà una zona K-pop en la qual els participants podran demostrar les seues qualitats en trivial, karaoke i cultura coreana, així com una masterclass amb Red Flag.

En l’esdeveniment també es podrà gaudir d’exhibicions de judo i Aikido del club esportiu Algar o tallers de Ninjutsu a càrrec de Bujinkan Sen no Kaze Dojo. S’impartiran conferències sobre anime i cultura nipona, tallers sobre origami o amulets de la sort i es podrà jugar a jocs tradicionals japonesos.

A més, aquells que participen podran immortalitzar un moment vestint un mono tradicional amb un Super Mario gegant de fons. Finalment, L’Escorxador acollirà una exposició de Harry Potter de Lego i una altra de bonsais.

Les entrades ja poden adquirir-se en línia o a les taquilles del Gran Teatre per un import de 4 euros

Bonmatí ha recordat que el saló romandrà obert a mig dia perquè els joves puguen aprofitar al màxim durant tot el dia, per això “s’ha habilitat una zona de restauració amb una foodtruck que oferirà una oferta gastronòmica relacionada amb la cultura i la gastronomia nipona”.

Les entrades ja poden adquirir-se a través d’Instanticket.com o a les taquilles del Gran Teatre per un import de 4 euros.