Elx guarda un minut de silenci pels dos guàrdies civils assassinats a Barbate

Elx guarda un minut de silenci pels dos guàrdies civils assassinats a Barbate

L’Ajuntament se suma a la indignació i repulsa de l’assassinat dels dos agents envestits per una narcollanxa mentres feien tasques de vigilància


La Plaça de Baix ha acollit un minut de silenci en record dels dos guàrdies civils que el divendres 9 de febrer van ser assassinats en acte de servei quan lluitaven contra el narcotràfic a la localitat de Barbate (Cadis).

Els agents, de 39 i 43 anys, feien tasques de vigilància als voltants del port en una xicoteta embarcació quan una llanxa de 14 metres els va envestir, va passar per damunt i els va causar la mort.

 

Elx ha mostrat així el seu suport i solidaritat amb les famílies i amics dels morts

Part de la corporació municipal de l’Ajuntament d’Elx ha sigut present en l’acte al costat del Tinent Cap de la Secció Fiscal i de Fronteres de l’Aeroport amb base a Elx de la Guàrdia Civil, Manuel Cárdenas de la Torre i els sotstinents Leonardo Zamora Larra, Juan Ramón Burgos Pomentel i Manuel Navarro García. També han acudit el comissari de la Policia Nacional, Pedro Montore i el comissari de la Policia Local, César Zaragoza. Tot ells s’han sumat amb aquest minut de silenci, a la indignació i repulsa davant d’aquest assassinat, així com a la mostra de suport i solidaritat amb les famílies i amics dels morts.

De la mateixa manera, amb l’acte l’Ajuntament d’Elx reconeix la gran labor que realitzen dia rere dia els Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat.