L’Ajuntament ofereix ajudes de 100 euros als joves que obtinguen un títol d’anglés

L’Ajuntament ofereix ajudes de 100 euros als joves que obtinguen un títol d’anglés

Una iniciativa amb la qual es vol ajudar els joves a aconseguir una ocupació


La Regidoria de Joventut ha anunciat la convocatòria d’ajudes per a l’obtenció de títols d’anglés. Es tracta d’ajudes per a sufragar parcialment les despeses de l’obtenció de l’acreditació dels nivells B1, B2 i C1 d’anglés que es destinaran prioritàriament a joves pertanyents a famílies amb rendes baixes o a joves amb discapacitat.

La regidora de l’àrea, María Bonmatí, ha indicat que “amb aquestes ajudes volem ajudar al fet que els joves aconseguisquen una ocupació, ja que es tracta d’una mesura inclosa en el Pla d’Ocupació jove que el regidor de Promoció Econòmica ja va anunciar el mes de desembre passat”.

Les ajudes les podran sol·licitar els joves entre 18 i 30 anys que obtinguen un títol d’anglés B1, B2 i C1 entre l’1 de gener i el 15 de setembre d’enguany

En total es concediran 200 ajudes de 100 euros cadascuna als joves d’entre 18 i 30 anys que aconseguisquen un dels títols anteriorment esmentats entre l’1 de gener i el 15 de setembre de 2024. A més, serà necessari que estiguen empadronats a Elx.

El termini per a poder presentar les sol·licituds a aquesta convocatòria serà de l’1 al 30 de setembre de 2024 en seu electrònica o des de qualsevol OMAC. Les ajudes es repartiran en funció a un barem de valoració que tindrà en compte la renda familiar de la unitat de convivència, el nivell del títol obtingut i la discapacitat.

Bonmatí ha assegurat que es tracta d’un compromís del govern amb el qual es pretén promocionar l’ocupació juvenil ja que “per a aconseguir un treball cada vegada és més important disposar d’un títol d’anglés, per això l’Ajuntament anima els joves a obtindre’l mitjançant aquestes ajudes” ha afegit.

A més, ha confirmat que les ajudes continuaran convocant-se durant els pròxims anys.