L’Ajuntament portarà a les pedanies un punt per a assessorar en recerca d’ocupació i creació d’empreses

L’Ajuntament portarà a les pedanies un punt per a assessorar en recerca d’ocupació i creació d’empreses

De manera periòdica, s’habilitaran als centres socials o cívics l’Agència de Col·locació i el Punt d’Atenció a l’Emprenedor


La Regidoria de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació i la Regidoria de Pedanies ja treballen de manera conjunta en l’objectiu d’acostar al ciutadà que viu a les pedanies totes les ferramentes que ofereix l’administració en matèria d’ocupabilitat i creació d’empreses. “La nostra obstinació és posar fi a la discriminació històrica de l’Ajuntament amb les pedanies i que no existisquen ciutadans de primera i de segona”, ha assenyalat el regidor de Pedanies, Raúl Sempere.

A partir del pròxim mes de març, la Regidoria de Promoció Econòmica instal·larà durant un dia i de manera periòdica als centres socials i cívics de les diferents pedanies d’Elx serveis com l’Agència de Col·locació i el Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE).

La primera parada serà a la pedania de la Foia. “Tenim el ferm compromís de mostrar totes les possibilitats que ofereix l’Ajuntament d’Elx en la recerca d’ocupació i l’assessorament en matèria d’emprenedoria”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmic, Samuel Ruíz.

 

Segons el regidor de l’àrea, Raúl Sempere, “es tracta de continuar treballant en l’obstinació que no hi haja ciutadans de primera i de segona”

L’Agència de Col·locació es dedica a informar, assessorar i orientar a les persones desocupades en inserció laboral, però també en la selecció dels perfils adequats a cada oferta de treball i facilitar a les empreses els treballadors més apropiats segons les seues necessitats.

Per part seua, el punt PAE ofereix assessorament gratuït en la creació d’empreses, informació sobre subvencions i ajudes a l’ocupabilitat. Es tracta d’ajudar a definir i posar en marxa iniciatives empresarials.