L’any 2023 tanca amb la millor taxa d’atur des de 2006

L’any 2023 tanca amb la millor taxa d’atur des de 2006

2024 arranca amb el rècord històric des de 2007, la millor xifra en valor absolut i 19.433 aturats


Elx ha registrat el mes de gener una nova baixada del nombre d’aturats. A l’inici de 2024 la xifra persones en atur al municipi és de 19.433, un 6,3% menys respecte al mateix període de l’any anterior. Uns números que es tradueixen en el rècord històric des de 2007 i la millor xifra en valor absolut.

El regidor de l’àrea, Samuel Ruíz, ha destacat el repte de “seguir amb les polítiques d’ocupació i formació per a oferir una ocupació de qualitat a tot il·licità que ho desitge”

A més, el municipi va tancar 2023 amb la millor taxa d’atur des de 2006. En aquest sentit, el regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Samuel Ruíz, ha apuntat que aquell any la xifra d’aturats era menor, però alhora hi havia menys població activa i 16.500 persones menys empadronades a Elx.

“Seguim amb la tendència positiva en dades de desocupació”, ha assenyalat Ruíz que ha apuntat que “el repte ara és seguir amb les polítiques d’ocupació i formació per a oferir una ocupació de qualitat a tot il·licità que desitge obtindre-la”.