Sorteig de regals dimecres per a celebrar Sant Valentí

Sorteig de regals dimecres per a celebrar Sant Valentí

El concurs, organitzat per Comerç, tindrà lloc el pròxim 14 de febrer de 18.00 a 20.00 hores a la plaça de Baix


Dimecres que ve, 14 de febrer, Elx celebra el Dia dels Enamorats amb un gran sorteig de regals organitzat per la Regidoria de Comerç. Es tracta d’una campanya de dinamització comercial sota el lema “Sant Valentí, l’excusa ideal per a regalar-te” i amb la qual es pretén incentivar el consum per part dels ciutadans ajudant així el comerç local.

La iniciativa es basa en un sorteig que tindrà lloc el mateix 14 de febrer, de 18.00 a 20.00 hores, a la plaça de Baix, on es repartiran molts premis oferits per establiments comercials i hostalers il·licitans que s’han adherit a la campanya.

Qui desitge participar haurà de presentar un tiquet de compra superior a 20 euros al comerç local entre el 9 i el 14 de febrer

El dilluns, 12 de febrer, és l’últim dia perquè els establiments puguen inscriure’s en el concurs.

Aquells que desitgen participar hauran de presentar un tiquet de compra superior a 20 euros de compres realitzades entre el 9 i el 14 de febrer al comerç local. Cada persona tindrà una única oportunitat per a aconseguir un premi i aquests es repartiran per hora d’arribada dels participants i fins acabar amb les existències.