20 nous funcionaris prenen possessió a l’Ajuntament d’Elx

20 nous funcionaris prenen possessió a l’Ajuntament d’Elx

L’alcalde i el regidor de Recursos Humans han acudit a l’acte de presa de possessió al Saló de Plens de l’Ajuntament


El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx ha acollit la presa de possessió de 20 nous funcionaris a través del procés selectiu de “concurs de mèrits” per torn lliure.

 

L’acte; presidit per l’alcalde, Pablo Ruz i el regidor de Recursos Humans, José Navarro; ha consistit en el jurament del càrrec de quatre arquitectes/es, tres arquitectes tècnics/es, set ajudants de jardineria, un delineant, un enginyer tècnic industrial, una inspectora de residus, dos inspectors d’infraccions urbanístiques i un palmerer-jardiner.

Pablo Ruz ha agraït als nous empleats públics pel seu treball a l’Ajuntament d’Elx

L’esdeveniment ha conclòs amb les paraules de l’alcalde que ha qualificat la jornada de “dia molt important per als qui formen part de l’Ajuntament d’Elx”. A més, ha subratllat que “sense els funcionaris aquesta casa no existiria, sense ells l’Ajuntament no tindria ni present ni futur” i ha volgut agrair a la vintena de persones que hui han jurat el seu càrrec per “el seu treball acreditat”.