El musical Saturday Night Disco arriba aquest divendres i dissabte al Gran Teatre

El musical Saturday Night Disco arriba aquest divendres i dissabte al Gran Teatre

Continua el mes del Teatre al Centre de Cultura Contemporània d’Elx L’Escorxador amb l’obra De la servilleta al escenario, del grup Wen amb funcions diàries


El musical Saturday Night Disco arriba aquest divendres i dissabte al Gran Teatre d’Elx. Es tracta d’un espectacle de música disco que beu del moviment musical que es va generar al Studio 54 de Nova York i dels grans èxits d’aquest gènere musical per a oferir un espectacle que repassa tots els números 1 de la música disco.

El Centre de Cultura Contemporània d’Elx L’Escorxador prosseguix amb el Mes del Teatre amb l’obra De la servilleta al escenario, de grup Wen, que es representa de dilluns a divendres a la sala Lanart de l’espai cultural. És un projecte escenogràfic que recrea el procés creatiu d’elaborar una obra de teatre des de la idea inicial fins a la seua representació en els escenaris.

Finalment, la sala La Llotja acull el dissabte el concert de Nacho Mañó, exmembre de Presuntos Implicados i Gisela Renes que s’emmarca dins del Festival Provincial d’Arts Escèniques 2024 de pop, jazz i ritmes llatins.

GRAN TEATRE

Musical: Saturday Night Disco, per Moon World

Divendres 5 i dissabte 6 d’abril a les 20.00 h.

Preu: 38, 42 i 45 €

Duració: 180 minuts (amb descansos)

Informació: El major espectacle amb els núm. 1 de la música disco a tot el món. Una megaproducció basada en el moviment musical de la discoteca STUDIO 54 de Nova York, a través del programa de ràdio SATURDAY NIGHT Disco de l’emissora més important de la ciutat dels gratacels, que cada nit ens delecta amb els hits més influents que van revolucionar les pistes de ball. Un apassionant espectacle amb les cançons que van canviar les tendències, els estils i les modes en tot el globus. Des de Barry White, Donna Summer, Gloria Gaynor, Tina Charles o Bee Gees, fins a Kool & The Gang, Village People, Earth Wind & Fire…

Comèdia Musical: Trash!, per Yllana & Töthem

Diumenge 7 d’abril a les 19.00 h.

Preu: 12, 15 i 18 €

Duració: 90 minuts

Informació: Trash! és un espectacle vital i energètic sobre les possibilitats del reciclatge a través de la percussió, el moviment i l’humor. Es desenvolupa en un centre de reciclatge, on 4 imaginatius operaris donen nous usos a tota mena de deixalles que arriben al lloc i ens fan reflexionar sobre l’excés del consumisme de la nostra societat. Bombones de butà, paraigües, pilotes, caixes de ferramentes, botzines, bosses de fem… Qualsevol element que cau a les seues mans és transformat en vistosos números musicals plens d’enginy i humor. Atenció! El seu eixelebrat talent és molt contagiós.

L’ESCORXADOR

MES DEL TEATRE

Exposició: De la servilleta al escenario, per Wen

Del dissabte 9 de març al diumenge 14 d’abril

De dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores. Dissabtes d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores. Diumenges d’11.00 a 14.00 hores

Sala Lanart

Informació: Un projecte escenogràfic segueix un procés particularment atzarós per a la seua realització. Independentment de la seua envergadura, la idea esbossada atropelladament en un paper 26 qualsevol arribarà a un escenari després d’una infinitat d’avatars. Aquesta exposició mostra els detalls íntims que converteixen aquest periple en una aventura que no sempre arriba a bon port. Partint de la idea que aquesta escenografia és un actriu o actor més que s’expressa en silenci a través dels seus volums, les seues textures i la seua versatilitat… sorgides de plantejaments diversos i dispersos. Al servei sempre de l’estètica i el codi escènic adoptat.

LA LLOTJA

Pop | Jazz | Ritmes llatins. Festival Provincial d’Arts Escèniques 2024

Concert: Nacho Mañó & Gisela Renes

Dissabte 6 d’abril a les 22.00 h.

Preu: 12 €

Venda d’entrades: lomasticket.com

Obertura de portes: 21.00 h.

Duració: 90 minuts

Informació: Nacho Mañó, músic i productor conegut principalment per la seua carrera com a integrant del grup Presuntos implicados, comparteix amb la seua parella Gisela Renes, un nou projecte musical amb clares influències de la bossa nova, el bolero i el jazz. Després de tres àlbums, ens presenten CâSA. Un treball molt íntim, compost en la seua majoria per meravelloses cançons originals i un parell de grans versions: Invisible, d’Aute i Mediterráneo, de Serrat.

BARRIS I PEDANIES

La Marina – Centre Social

Màgia familiar: Mag Josemari

Diumenge 7 d’abril a les 17.00 h.

Perleta – Centre Social

Contacontes: Rosa Gracia. En un mundo de color.

Diumenge 7 d’abril a les 11.00 h.

CAPELLA DE LES CLARISSES

Exposició fotogràfica, per l’Antonio J. Morillas Torres

Del divendres 5 d’abril fins al diumenge 28 d’abril

De dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 h i de 15.00 a 18.00 h

Diumenges i festius de 10.00 a 14.00 h

LLOTJA MEDIEVAL

Exposició: Concurs fotografia de Setmana Santa, per la Regidoria de Festes.

Del divendres 8 de març al dilluns 8 d’abril

De dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 h i de 15.00 a 18.00 h

Diumenges i festius de 10.00 a 14.00 h

MACE – SALA D’EXPOSICIONS TEMPORALS

Exposició: Figures i ficcions, de Daniel Coves

Exposició del 26 de desembre de 2023 al 28 d’abril de 2024

De dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 h i de 15.00 a 18.00 h

Diumenges i festius de 10.00 a 14.00 h

Informació: El reconegut artista il·licità Daniel Coves exposa per primera vegada a Elx, amb més de 40 obres d’art figuratiu; en moltes d’aquestes apareixen persones on predomina el temps, la imatge i el color.

 

MAHE – SALA D’EXPOSICIONS TEMPORALS

Exposició: Més de 500. El primer document de la Festa d’Elx.

Exposició del 21 de desembre de 2023 al 21 d’abril de 2024

De dilluns a dissabte de 10.00 a 18.00 h

Diumenges i festius de 10.00 a 15.00 h

Informació: El MAHE presenta l’exposició temporal pel 500 aniversari de Misteri d’Elx, i amb aquesta, mostra la història de la seua patrona i el primer escrit de l’obra de fa més de 500 anys.