El teatre serà el gènere protagonista de la programació de Biblioteques per al mes d’abril

El teatre serà el gènere protagonista de la programació de Biblioteques per al mes d’abril

L’exposició Amunt el teló!, la biblioteca teatral d’Alberto Miralles i molt més teatre tindrà tallers, xarrades i lectures dramatitzades en diferents llocs


El mes d’abril porta el teatre a la Xarxa de Biblioteques Municipals d’Elx. L’Antiga Capella de l’Orde Tercer Franciscà albergarà l’exposició d’Amunt el teló! de l’11 d’abril al 2 de juny amb un horari de dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Els diumenges i festius, la mostra obrirà de 10.00 a 14.00.

Amb motiu de l’exposició, s’han programat diferents activitats sobre el teatre d’Alberto Miralles i les obres teatrals. El taller “Juguem a fer teatre?” estarà a càrrec de Sofía Castellote i es podrà realitzar el dia 13 a la Biblioteca Pere Ibarra a les 11.00 hores, el dia 22 a la Biblioteca José Fuentes de Torrellano a les 17.30 hores i el dia 29 a la Biblioteca Pedro Salinas de l’Altet a les 17.30 hores.

També hi haurà una trobada sobre l’escriptura dramàtica i posada en escena mitjançant “Alberto Miralles i el compromís cívic” amb Virtudes Serrano el dia 17 al Claustre de la Biblioteca Pere Ibarra a les 19.00 hores. A més, es realitzarà una lectura dramatitzada d’AM d’Alberto Miralles per Arizona Teatre el dia 26 al Claustre de la Biblioteca Pere Ibarra a les 19.00 hores i el dia 29 a l’IES Misteri d’Elx a les 10.00 hores.

L’edició XIV del Book-Crossing es farà el 23 d’abril per a celebrar el dia del llibre i es repartiran 1200 llibres en 23 punts de la ciutat i pedanies. D’altra banda, el Claustre de la Biblioteca Pere Ibarra albergarà el dia 18 a les 19.00 hores la presentació de l’obra de Pascual Uceda, El misterio de la avenida de la Libertad de Elche. El dia 26, a la 18.00 hores serà el torn del llibre, Vera. La cuarta generación de Mili Gallardo amb la presentació de Cristina Pomares a la biblioteca Pedro Salinas de l’Altet.

El 23 d’abril, amb motiu del Dia del Llibre, es realitzarà la XIV edició del Book-Crossing per a repartir 1200 llibres en 23 punts de la ciutat i pedanies

Segueixen les visites programades per a l’alumnat d’educació infantil per a conéixer les biblioteques de la ciutat. Aquesta vegada, l’activitat serà a la Biblioteca infantil-juvenil José Fuentes de Torrellano el dia 29 amb el contacontes “Cuentos contantes y sonantes”, a càrrec de Rosa Gracia.

A més, hi haurà visites per als estudiants de primària amb el taller “Juga de manera cooperativa” els dies 15 i 16 a la Biblioteca Pedro Salinas de l’Altet, el dia 17 a la Biblioteca Mestre Pep Sempere, el dia 24 a la Biblioteca Pere Ibarra, el dia 29 a la Biblioteca José Fuentes de Torrellano i el dia 30 a la Biblioteca Rafael Navarro de la Marina.

Altres de les activitats per als més xicotets és L’Hora del Conte on es llegirà El soldadito de plomo, de Hans Christian Andersen, que passarà per algunes de les biblioteques infantils-juvenils municipals sobre les 17.30. El cicle començarà el dia 18 a la Biblioteca Rafael Navarro de la Marina, visitarà el dia 23 la Biblioteca Mestre Pep Sempere i finalitzarà el dia 25 a la biblioteca Gloria Fuertes.

El pròxim mes, el club de lectura visita els dies 17 i 25, les biblioteques Aurelià Ibarra i Pere Iborra per a tractar les novel·les Siddhartha de Hermann Hesse i El mar que respiras de Roberto Hurtado, respectivament.