Elx destina 80.000 euros a subvencions per a Associacions i Entitats Socials

Elx destina 80.000 euros a subvencions per a Associacions i Entitats Socials

Les ajudes tenen l’objectiu de contribuir a millorar la qualitat de vida i la igualtat d’oportunitats de col·lectius vulnerables


La Regidoria d’Acció Social ha presentat les bases de la convocatòria per a la concessió de subvencions a associacions i entitats socials sense ànim de lucre per a la realització de programes, projectes o activitats d’interés social.

La responsable de l’àrea, Celia Lastra, ha explicat que es tracta de subvencions que es concediran a projectes que responguen necessitats socials i que contribuïsquen a la millora de la qualitat de vida i la igualtat d’oportunitats de col·lectius especialment vulnerables o en risc d’exclusió social. Per això, l’Ajuntament ha destinat 60.000 euros.

Les subvencions poden sol·licitar-se fins al pròxim 22 d’abril a través de la seu electrònica de l’Ajuntament

Però, a més, s’ha aprovat la convocatòria d’una altra línia d’ajudes destinades a atendre les despeses de manteniment i funcionament de seus de les associacions o entitats socials sense ànim de lucre que realitzen activitats i desenvolupen programes o serveis en benefici de col·lectius especialment vulnerables. Per a aquesta subvenció, la Regidoria d’Acció Social ha destinat 20.000 euros.

La sol·licitud per a ambdues ajudes pot realitzar-se ja, a través de seu electrònica, i fins al pròxim 22 d’abril.