La 51 edició de Futurmoda obri les seues portes

La 51 edició de Futurmoda obri les seues portes

La fira dels components per al calçat celebra la seua 51 edició amb un total de 230 expositors i 236 firmes representades


L’alcalde, Pablo Ruz, al costat del regidor de Promoció Econòmica, Samuel Ruiz, ha acudit a la inauguració de la 51 edició de Futurmoda, la Fira Internacional de Components per al Calçat i la Marroquineria, que serà present al Pavelló 2 de Fira Alacant durant els dies 13 i 14 de març. Està previst, segons l’organització, que al voltant de 4.000 visitants s’acosten durant ambdós dies a conéixer les tendències del sector per a la temporada primavera-estiu 2025.

Ruz ha destacat la importància d’acudir a aquesta fira com a Ajuntament “tal com també vam fer a Milà perquè l’Ajuntament d’Elx és present, col·labora i és proactiu en totes les iniciatives que impulsen als empresaris” dels qui, a més, ha posat en valor la seua figura com a “generadors d’ocupació i d’oportunitats laborals”.

 

Pablo Ruz ha posat en valor la figura dels empresaris que exposen en Futurmoda per la seua important labor a l’hora de generar ocupació i oportunitats laborals

Obri les seues portes així una de les fires del calçat més importants d’Europa i que se celebra a Elx des de fa més de 25 anys. Al voltant de 12.500 metres amb 230 expositors on es mostren 236 firmes representades, un 70% d’aquestes nacionals i un 30% internacionals. Els principals països que exposen en Futurmoda són Espanya, França, Portugal, Itàlia, Alemanya, Turquia, Indonèsia i la Xina.

Ambdós dies, la fira disposa d’una alta oferta expositiva de cuirs, pells, components i accessoris de calçat, tèxtils, sintètics, maquinària, tecnologia o acabats.