“La vida no tiene prisa” torna als escenaris per a conscienciar sobre la seguretat viària als majors

“La vida no tiene prisa” torna als escenaris per a conscienciar sobre la seguretat viària als majors

La representació tindrà lloc al Gran Teatre els dies 23 i 24 d’abril de 18.00 a 19.15 hores


L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria d’Infància, Família i Majors, porta de tornada als escenaris l’obra de teatre La vida no tiene prisa d’Antonio Gómez Montejano. L’objectiu de la representació és conscienciar els majors sobre la seguretat viària.

L’obra dirigida per Adán Rodríguez es representarà al Gran Teatre els dies 23 i 24 d’abril a les 18.00 hores. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament i les invitacions es podran arreplegar a les taquilles del Gran Teatre i en Instanticket.es.

En aquesta activitat organitzada per la Regidoria d’Infància, Família i Majors col·labora l’Escola Municipal d’Educació Viària “Pedro Tenza, la col·laboració de l’Escola d’arts escèniques “Adán Rodríguez” i la mateixa Policia Local d’Elx.

Aquest esdeveniment forma part de les activitats de l’Escola Municipal d’Educació Viària “Pedro Tenza”

La vida no tiene prisa és un melodrama divertit i intrigant, que tracta de sensibilitzar sobre els perills que aguaiten quan s’irromp en la via pública. Una doble trama d’investigació policial i d’amor, que es mou entre la vida i la mort d’un dels seus personatges que és atropellat i queda en coma després d’una distracció comesa en un pas de vianants amb semàfor. El conductor es dona a la fugida i comença la trama que ajudarà el públic a conscienciar-se de l’obligatorietat de complir unes regles mínimes en un món cada vegada més frenètic que sens dubte espenta a l’absurd de les presses i que, molts casos, pot costar la vida.