L’Ajuntament es desplaça a les pedanies per a assessorar en matèria d’ocupació i emprenedoria

L’Ajuntament es desplaça a les pedanies per a assessorar en matèria d’ocupació i emprenedoria

La iniciativa ha començat a la Foia, on s’ha instal·lat l’Agència de Col·locació i el Punt d’Atenció a l’Emprenedor i de manera periòdica visitaran la resta de pedanies


La Regidoria de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació ha iniciat el dimecres, 13 de març, la iniciativa d’acostar al ciutadà que viu a les pedanies totes les ferramentes que ofereix l’administració local en matèria d’ocupabilitat i de creació d’empreses. En concret, al centre social de la Foia s’ha instal·lat durant el matí l’Agència de Col·locació i el Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) i de manera periòdica s’habilitaran aquests espais als centres socials o cívics de la resta de pedanies.

Seguim amb l’objectiu d’acostar als ciutadans totes les ferramentes d’aquesta administració en matèria d’ocupabilitat i creació d’empreses. Per a aquest govern no existixen ciutadans de primera i de segona, volem erradicar la discriminació històrica de l’Ajuntament amb les pedanies”, ha assegurat el regidor de l’àrea, Samuel Ruíz.

L’Agència de Col·locació es dedica a informar, assessorar i orientar les persones desocupades en inserció laboral, però també en la selecció dels perfils adequats a cada oferta de treball i facilitar a les empreses els treballadors més apropiats segons les seues necessitats.

Segons el regidor de l’àrea, Samuel Ruíz, “es tracta d’acostar als ciutadans totes les ferramentes de l’administració en matèria d’ocupabilitat i creació d’empreses”

Per part seua, el punt PAE ofereix assessorament gratuït en la creació d’empreses, informació sobre subvencions i ajudes a l’ocupabilitat. Es tracta d’ajudar a definir i posar en marxa iniciatives empresarials.