Comencen les activitats a la Casa del Major

Comencen les activitats a la Casa del Major

La programació inclou un grup de conversa en francés, un club d’oci i de lectura i xarrades sobre els perills dels majors en el dia a dia


La regidoria d’Infància, Família i Majors arranca aquesta setmana les activitats de la Casa del Major, situada al carrer Sant Isidre número 10- baix. La programació inclou un club d’oci, que tindrà lloc els dilluns i dimecres de 18.00 a 20.00 hores, en el qual els majors podran reunir-se per a jugar a les cartes d’una forma saludable. “Una activitat amb la qual estimulen la ment, però al mateix temps s’entretenen i socialitzen els uns amb els altres”, ha assegurat la regidora de l’àrea, Aurora Rodil.

Els dimarts, també de 18.00 a 20.00 hores, hi haurà un grup de conversa en francés. Una iniciativa a petició d’il·licitans que en el seu moment van emigrar a França i que anys després volen mantindre aquest idioma. A més, el primer divendres de cada mes se celebrarà el club de lectura, juntament amb les biblioteques municipals, que seran les encarregades de facilitar els llibres. “És una forma que els majors compartisquen impressions sobre el llibre que lligen a casa”, ha assenyalat la regidora de l’àrea.

La Regidoria posa en marxa un canal de Whatsapp per a informar de totes les iniciatives

Així mateix, Rodil ha destacat una activitat en col·laboració amb la Policia Local d’Elx, que serà l’encarregada d’impartir un cicle de xarrades sobre els perills dels majors en el dia a dia. Entre els temes, s’hi parlarà d’estafes, robatoris amb violència, ciberseguretat o l’ús del mòbil i l’ordinador.

“Es tracta d’informar sobre els riscos als quals estan exposats i mitjans per a previndre’ls”. Les xarrades se celebraran de manera quinzenal i la primera serà sobre ciberseguretat el dia 16 d’abril a partir de les 10.00 hores.

Les diferents activitats tenen un aforament limitat i serà necessari inscriure’s en la Regidoria d’Infància, Família i Majors a través del telèfon 966658263, de manera presencial a la Casa del Major o en el correu mayores@elche.es

D’altra banda, la regidora de l’àrea ha destacat la creació d’un canal de Whatsapp per a difondre les activitats promogudes per la Regidoria. Aquesta eina ja està en funcionament i s’activa a través de www.elche.es/canalmayores