L’Ajuntament continua amb el seu pla d’asfaltat al carrer Antonio Machado

L’Ajuntament continua amb el seu pla d’asfaltat al carrer Antonio Machado

Aquestes obres van començar ahir en el tram des del carrer Gabriel Miró a plaça de Crevillent


L’Ajuntament d’Elx avança en el seu pla d’asfaltat municipal que inclou el nucli urbà i els camins i vials de les pedanies. En aquest cas, els treballs han finalitzat al carrer Juan Ramón Jiménez al tram des de carrer Porta Oriola a carrer Àngel. L’obra ha constat d’una longitud de 110 metres i 9 metres d’ample amb un import de 10.605 euros.

Els treballs han començat al carrer Antonio Machado al tram des de carrer Gabriel Miró a Plaça de Crevillent i seguiran avant durant la setmana. L’actuació es realitzarà amb una longitud de 460 metres i 12 metres d’ample amb un import de 60.445 euros.

Aquesta setmana han finalitzat els treballs al carrer Juan Ramón Jiménez al tram des de carrer Porta Oriola a carrer Àngel

El pla d’asfaltat al nucli urbà continuarà en les pròximes setmanes amb treballs al barri d’Altabix.