Pablo Ruz posa en valor el paper de l’aeroport Alacant-Elx per a la promoció del turisme

Pablo Ruz posa en valor el paper de l’aeroport Alacant-Elx per a la promoció del turisme

Aquest dimecres s’ha inaugurat la nova base de l’aerolínia easyJet a l’aeroport de l’Altet amb 22 rutes


L’aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández compta amb una nova base de la companyia britànica easyJet. L’aerolínia ha anunciat que oferirà 10 noves rutes gràcies a la nova base, amb les quals ja suma 22 i que connecten la província d’Alacant amb ciutats clau a Europa com Amsterdam, Ginebra, Praga o Nantes. A més, la companyia compta a l’aeroport amb 3 avions A320 i genera al voltant d’un centenar de llocs de treball entre pilots i tripulants.

L’obertura de la nova base ha comptat amb l’assistència del president de la Generalitat, Carlos Mazón; l’alcalde d’Elx, Pablo Ruz; el president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez; la consellera d’Innovació i Turisme, Nuria Montes; l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala i la directora de l’aeroport Alacant-Elx, Laura Navarro.

L’alcalde, Pablo Ruz, ha agraït a la companyia per promoure el turisme a la zona i ha reivindicat la segona pista de l’aeroport

Ruz ha tingut paraules d’agraïment per “la implicació, el compromís i la inversió d’aquesta companyia al nostre aeroport ja consolidat com un dels cinc millors de tota Espanya”. A més, ha afegit que “en nom d’Elx us done l’enhorabona per continuar promovent el turisme a la nostra terra amb aquestes 22 rutes que permeten que molts europeus continuen optant per aquesta zona per a complir els seus somnis”.

D’altra banda, Pablo Ruz, ha aprofitat l’ocasió per a reivindicar la segona pista de l’Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández. L’alcalde ha indicat que “és una reivindicació justa i crucial per al futur de la nostra terra, de la província i de la Comunitat”.