Elx i Alacant avancen en la targeta de transport única i acorden una nova senda ciclovianant

Elx i Alacant avancen en la targeta de transport única i acorden una nova senda ciclovianant

Els regidors de Mobilitat d’ambdós ajuntaments s’han reunit a Elx per a avançar en les diferents estratègies de connexió entre ambdues ciutats


Elx i Alacant continuen treballant conjuntament per a dur a terme projectes que beneficien ambdues poblacions en matèria d’infraestructures, transport, acció social, cultura, turisme o esports.

En aquest sentit, hui ha tingut lloc una nova trobada entre els responsables de Mobilitat d’ambdós ajuntaments, Claudio Guilabert per part d’Elx i Carlos de Juan per Alacant. Una reunió el principal objectiu de la qual ha sigut continuar avançant en diferents estratègies de connexió futura entre ambdós municipis.

Els dos regidors han abordat la necessitat de crear una targeta de transport única perquè il·licitans i alacantins puguen desplaçar-se en el transport públic d’ambdues ciutats. Es tracta d’un nou bo compartit amb el qual es pretén millorar la connectivitat entre Elx i Alacant, així com les freqüències de tots els transports públics.

Continuen treballant en la creació d’una targeta de transport públic que millore la connectivitat entre Elx i Alacant

D’altra banda, en la reunió s’ha treballat en un nou projecte amb el qual els dos municipis pretenen realitzar una via ciclovianant que unisca Urbanova amb els Arenals del Sol. Es tracta d’una prolongació de la senda ja existent entre Alacant i Urbanova i que ambdós consistoris han acordat que en els pròxims anys arribe fins a la pedania il·licitana.

Les dues administracions s’han emplaçat a futures reunions per a continuar treballant i avançant en aquestes i moltes més qüestions en matèria de mobilitat.