VisitElche participa en la fira IMEX de Frankfurt per a promocionar la ciutat com a seu d’esdeveniments

VisitElche participa en la fira IMEX de Frankfurt per a promocionar la ciutat com a seu d’esdeveniments

Aquesta trobada MICE internacional se celebra del 14 al 16 de maig i és una de les més importants en matèria de reunions i congressos


VisitElche participa en la fira IMEX de Frankfurt, una de les trobades MICE internacionals més importants de la indústria de reunions i congressos. Aquest esdeveniment se celebra del 14 al 16 de maig i reuneix uns 3.800 compradors i 11.000 professionals del sector dels esdeveniments per a posar en comú l’oferta i la demanda.

L’objectiu és mostrar l’oferta d’instal·lacions i serveis especialitzats per a la celebració de diferents actes a la ciutat

L’objectiu de VisitElche en la fira és mostrar l’oferta d’instal·lacions i serveis especialitzats per a la celebració de congressos, convencions, jornades i un altre tipus d’actes a la ciutat.

A més, poden realitzar contactes, presentacions i establir vincles de connexió perquè es traduïsquen en reunions, incentius, congressos i esdeveniments per a Elx. També poden mantindre reunions de caràcter comercial per a reforçar la política de promoció internacional del municipi.