Comença la ‘Summer Edition’ amb un taller de cuina per a joves

Comença la ‘Summer Edition’ amb un taller de cuina per a joves

‘Summer Camp’ és una activitat en la qual els joves il·licitans poden conéixer tècniques bàsiques de cuina o fomentar la seua creativitat


La nova edició de ‘Summer Edition’ 2024 ja s’ha posat en marxa per part de la Regidoria de Joventut. Es tracta d’una programació repleta d’activitats i tallers dirigits als joves il·licitans durant els mesos d’estiu.

La ‘Summer Edition’ estarà en funcionament fins al 13 d’agost i inclou més d’una vintena d’activitats, moltes d’elles propostes pels mateixos joves, com és el cas dels tallers de cuina, tallers culturals de guitarra, de veu i doblatge o de ball K-POP, amb una àmplia demanda entre la joventut.

Dins d’eixa programació, s’està celebrant la ‘Summer Camp’ de cuina. A través d’esta activitat els joves poden conéixer les tècniques bàsiques de cuina, adquirixen habilitats gastronòmiques per a poder fomentar la creativitat en cada recepta.

Este i la resta de tallers es realitzaran fins al 13 d’agost entre l’Escorxador i la sala jove de Carrús

Concretament, els joves creen receptes representant els quatre elements: foc, aire, aigua i terra, amb un ingredient sorpresa cada dia. Els plats d’aire estan protagonitzats per proteïnes com ara aus i carns blanques; en els plats de terra s’empren vegetals, llavors o cereals; en els d’element foc és necessari utilitzar carns roges; i en els plats d’aigua, peixos i mariscos. Cada dia tenen un ingredient sorpresa que han d’afegir a les seues receptes i que promouen la companyonia, la creativitat, la paciència i el treball en equip.

A més, la Regidoria de Joventut ha apostat per la formació amb un curs d’animació i dinamització d’activitats en menjador escolar o tallers sobre Intel·ligència Artificial perquè els joves aprenguen el bon ús d’esta ferramenta. També oferix una àmplia oferta d’activitats en l’exterior amb un circuit d’activitats al Parc Multiaventures d’Elx, vólei platja, pickleball i activitats aquàtiques com ara surf de rem, surf de vela, caiac o tub respirador, entre altres.

Tots els tallers i activitats són completament gratuïts i s’estan celebrant entre l’Escorxador i la sala jove de Carrús.