L’Ajuntament llança una campanya per a fomentar els espais lliures d’assetjament

L’Ajuntament llança una campanya per a fomentar els espais lliures d’assetjament

La iniciativa de Casa de la Dona pretén que les dones se senten segures en els llocs d’oci, concretament a les platges


L’Ajuntament d’Elx, a través de la Casa de la Dona, ha llançat una campanya d’estiu per a fomentar els espais lliures d’assetjament. En esta ocasió, la iniciativa pretén que “les dones se senten segures en llocs d’oci com les platges”, ha assegurat la regidora de Dona, Caridad Martínez.

“Volem que tota la societat s’implique en el respecte cap a les persones, principalment cap a les dones, i que les platges d’Elx siguen el millor exemple”, ha apuntat la regidora, que ha posat l’accent en la necessitat de “retraure conductes, comentaris o actituds de violència contra les dones que tradicionalment s’han tolerat”.

La regidora de l’àrea, Caridad Martínez, destaca la importància d’“implicar la societat en el respecte i retraure conductes o actituds que tradicionalment s’han tolerat”

La campanya inclou la instal·lació de mupis i tanques publicitàries en zones de gran afluència de trànsit i pròximes a les platges, però també amb vídeos a través de les xarxes socials. Un material que s’ha realitzat en castellà, valencià i en anglés, per a dirigir-se també al visitant estranger durant els mesos d’estiu en pedanies com la Marina. “Es tracta de posar al carrer les preocupacions que tenim les administracions”, ha apuntat Martínez.

En este sentit, la regidora ha deixat clar que “no es tracta d’una lluita de gèneres, sinó de dirigir-se a les persones que són responsables d’estes actituds”.

Per part seua, el director creatiu de l’empresa responsable de la campanya, Javier Baeza, ha destacat la importància de “conscienciar i implicar tots perquè Elx siga un lloc lliure d’assetjaments, promoure un estiu segur i tot gràcies a un missatge fresc, clar i directe”.