El Voluntariat pel Valencià a Elx

xarxesELX_VV_2017

L’Ajuntament d’Elx fa el programa a través d’AVIVA Elx–Oficina Municipal de Promoció i Ús del Valencià, adscrita a la Regidoria d’Educació, Cultura i Promoció Lingüística, amb la implicació, especialment, dels centres de Formació de Persones Adultes del municipi -perquè el programa és un molt bon complement per als cursos de valencià-, així com de les associacions i els col·lectius culturals.

El Voluntariat pel Valencià disposa de material de promoció que consisteix en díptics, cartells, quaderns de suport, llibretes, bolígrafs, xapes, vocabularis i el llibre de lectura 10 de 2. Es tracta d’un llibre dedicat als voluntaris i aprenents que pretén tant fer nous lectors com promoure la nostra literatura en valencià. És un recull de deu històries d’escriptores i escriptors de les comarques valencianes sobre parelles que s’entenen en valencià, és a dir, que tenen un punt en comú: el Voluntariat pel Valencià.

Per a millorar la qualitat del programa s’organitzen també activitats culturals com ara clubs lectors (començant pel llibre 10 de 2), passejades culturals, eixides al teatre o cinema en valencià, actuacions musicals, etc.

L’Ajuntament d’Elx començà a participar en aquest programa l’any 2008.

Flyer Info

Foto roda de premsa

Foto parelles lingüístiques