CINES ODEON

Cines Odeon

Les dues sales dels Cinemes Odeon van ser adquirides per l’Ajuntament d’Elx per a iniciar el 2005 la seua programació cinematogràfica en aquests cinemes situats al barri del Raval.

El precedent cinematogràfic d’aquesta programació naix el 1985 amb les projeccions en el Gran Teatre els dimarts de la Filmoteca Valenciana.

Dels cicles del Gran Teatre es passa a comptar amb uns cinemes amb programació estable en el centre de la ciutat, que es converteix amb el pas dels anys en un referent en la gestió cultural, en matèria de cinema, en el nostre país.

Sota el criteri de “el millor cinema al millor preu” s’han consolidat les seues tres projeccions diàries de dimecres a diumenge en la Sala A, amb projeccions en versió original els dijous, i els caps de setmana el cinema per a xiquets i xiquetes en la Sala B.

També alberga en la Sala B els dijous i divendres altres projeccions especials de documentals, esdeveniments cinematogràfics, taules redones i estrenes de produccions de cinema més alternatiu.

Programació de l’Odeon

Dades de contacte


C/ Juan Ramón Jiménez, 18

965 458 810

odeon@culturelx.com

Pròxims esdeveniments

No event found!
Més esdeveniments