Subvencions Cultura

Concessió ajuda no monetària Diputació Provincial d’Alacant, per a l’actuació “A jugar i a cantar amb Maru i Marcos”, dins de la Campanya de difusió de Música i Teatre. Anualitat 2022.

L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Cultura, ha rebut per part de Diputació Provincial d’Alacant, dins de la convocatòria “Campanya de difusió de Música i Teatre. Anualitat 2022” una subvenció no monetària (BOP núm. 125 de data 5 de juliol de 2022) per a la celebració de l’actuació A JUGAR I A CANTAR AMB MARU I MARCOS, a càrrec d’Horacio Marcos Sombra. Actuació realitzada dins de la programació cultural en barris i pedanies, el dia 23 de juliol de 2022 a la Penya de les Àguiles.

L’assistència als esdeveniments emmarcats en la Campanya de difusió de Música i Teatre de Diputació d’Alacant i en la programació cultural en barris i pedanies d’Ajuntament d’Elx és d’accés gratuït.

Concessió ajuda no monetària Diputació Provincial d’Alacant, per a l’actuació “Cercaviles Batukada”, dins de la Campanya de difusió de Música i Teatre. Anualitat 2022.

L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Cultura, ha rebut per part de Diputació Provincial d’Alacant, dins de la convocatòria “Campanya de difusió de Música i Teatre. Anualitat 2022” una subvenció no monetària (BOP núm. 125 de data 5 de juliol de 2022) per a la celebració de l’actuació CERCAVILES BATUKADA, a càrrec de Grup Musical Giraboix Batukada. Actuació prevista dins de la programació cultural en barris i pedanies, el dia 2 d’octubre de 2022 a la pedania de la Marina.

L’assistència als esdeveniments emmarcats en la Campanya de difusió de Música i Teatre de Diputació d’Alacant i en la programació cultural en barris i pedanies d’Ajuntament d’Elx és d’accés gratuït.

Concessió ajuda no monetària Diputació Provincial d’Alacant, per a l’actuació “Adrián Carratalá Live”, dins de la Campanya de difusió de Música i Teatre. Anualitat 2022.

L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Cultura, ha rebut per part de Diputació Provincial d’Alacant, dins de la convocatòria “Campanya de difusió de Música i Teatre. Anualitat 2022” una subvenció no monetària (BOP núm. 125 de data 5 de juliol de 2022) per a la celebració de l’actuació d’ADRIÁN CARRATALÁ LIVE, a càrrec del mag Adrián Carratalá. Actuació prevista dins de la programació cultural en barris i pedanies, el dia 3 d’octubre de 2022 (18.00 h.) al Centre Social de la Marina.

L’assistència als esdeveniments emmarcats en la Campanya de difusió de Música i Teatre de Diputació d’Alacant i en la programació cultural en barris i pedanies d’Ajuntament d’Elx és d’accés gratuït.

Concessió ajudes Diputació Provincial d’Alacant, per a “representacions de teatre i teatre infantil en valencià a les pedanies”, dins de la convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la Província d’Alacant, per al foment de la llengua i cultura propular valenciana 2022.

L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Cultura, ha rebut per part de Diputació Provincial d’Alacant, dins de la convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la Província d’Alacant, per al foment de la llengua i la cultura propular valenciana 2022 una subvenció d’import 1.150,00 € (BOP núm. 119 de data 27 de juny de 2022) per a la realització de “representacions de teatre i teatre infantil en valencià a les pedanies”.

Aquestes actuacions celebrades, durant el primer semestre de 2022, a les pedanies de la Foia, Perleta, l’Algoda, Matola i Atzavares i emmarcades en la programació cultural en barris i pedanies van ser d’accés lliure.

Concessió ajudes Diputació Provincial d’Alacant, per a “cicle de concerts al Claustre del Centre Cultural Les Clarisses”, dins de la convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la Província d’Alacant, per a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques 2022.

L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Cultura, ha rebut per part de Diputació Provincial d’Alacant, dins de la convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la Província d’Alacant per a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques 2022 –línia 1- una subvenció d’import 6.000,00 € (BOP núm. 119 de data 27 de juny de 2022) per a la realització de “cicle de concerts al Claustre del Centre Cultural Les Clarisses”.

Aquestes actuacions celebrades, durant els mesos de març a setembre de 2022, emmarcades dins del cicle de Concerts Mínims, són d’accés lliure.

Concessió ajudes Diputació Provincial d’Alacant, per a “representacions teatrals infantils en barris i pedanies”, dins de la convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la Província d’Alacant, per a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques 2022.

L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Cultura, ha rebut per part de Diputació Provincial d’Alacant, dins de la convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la Província d’Alacant per a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques 2022 –línia 2- una subvenció d’import 2.000,00 € (BOP núm. 119 de data 27 de juny de 2022) per a la realització de “representacions teatrals infantils en barris i pedanies”.

Aquestes actuacions celebrades, durant el primer semestre de 2022, a les pedanies de la Foia, Torrellano, la Marina, Matola, els Bassars i emmarcades en la programació cultural en barris i pedanies, van ser d’accés lliure.

Concessió ajudes Diputació Provincial d’Alacant per a “XXVI Festival Medieval d’Elx 2021”, dintre de la convocatòria de subvencions a ajuntaments de la província d’Alacant, per a la realització d’activitats culturals d’especial relleu 2022.

L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Cultura ha rebut per part de Diputació Provincial d’Alacant, dintre de la convocatòria de subvencions a ajuntaments de la província d’Alacant per a la realització d’activitats culturals d’especial relleu 2022, una subvenció d’import 7.900,00 € (BOP núm. 124 de data 4 de juliol de 2022) per a la realització de “XXVI Festival Medieval d’Elx 2021”.

Concessió ajudes Diputació Provincial d’Alacant per a “Actuacions en el Museu Arqueològic i d’Història d’Elx Alejandro Ramos Folqués”, dintre de la convocatòria de subvencions a ajuntaments, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre de la província d’Alacant, per a museus i col·leccions museogràfiques permanents 2022.

L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Cultura ha rebut per part de Diputació Provincial d’Alacant, dintre de la convocatòria de subvencions a ajuntaments, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre de la Província d’Alacant, per a museus i col·leccions museogràfiques permanents 2022, una subvenció d’import 7.626,63 € (BOP núm. 115 de data 17 de juny de 2022) per a la realització d’“Actuacions en el Museu Arqueològic i d’Història d’Elx Alejandro Ramos Folqués”.

Concessió ajudes Diputació Provincial d’Alacant per a 5 representacions escèniques i de música, dintre de la convocatòria de subvencions a ajuntaments de la província d’Alacant, per a la realització d’un “Festival Provincial d’Arts Escèniques” 2022.

L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Cultura, ha rebut per part de la Diputació Provincial d’Alacant, dintre de la convocatòria de subvencions a ajuntaments de la província d’Alacant per a la realització d’un “Festival Provincial d’Arts Escèniques 2022”–línia B-, una subvenció d’import 14.617,98 € (BOP núm. 131 de data 13 de juliol de 2022) per a la realització de 5 representacions escèniques i de música (modalitats: Música, Teatre, Teatre Infantil, Dansa i Circ).

  • “CELEBRACIÓN – Fraskito” el 8 d’octubre de 2022 – La Llotja Sala Cultural.
  • “EN TIERRA EXTRAÑA” el 16 d’octubre de 2022 – Gran Teatre.
  • “OYÚN – Federico Menini” el 28 d’octubre de 2022 – Plaça del Raval.
  • “ORDALIA MEDIEVAL – NSM Teatro” el 28 d’octubre de 2022 – Places i carrers del centre de la ciutat.
  • “DANZAS AÉREAS. VOLARE – Cía. Subcielo” l’1 de novembre de 2022 – Plaça de Baix.