Programa d'Animació Sociocultural

El programa d’Animació Sociocultural, del Servei de Dinamització Comunitària, ELX CONVIU, ofereix a la ciutadania il·licitana, la possibilitat d’accedir a tallers, activitats, cursos durant el seu temps d’oci, a través del quals, millorar el seu benestar físic, mental i emocional, i generar relacions i vincles entre les persones participants.

El programa, per tant, pretén aconseguir:

  • Potenciar l’autonomia personal a través del desenvolupament d’hàbits i estils de vida saludables.
  • Fomentar les relacions socials i la participació activa i la solidaritat al seu barri.
  • Utilitzar de manera creativa, en relació amb altres persones, un temps d’oci educatiu i cultural.
Tipus d’Activitats

 

TALLERS DELS CENTRES SOCIALS I CÍVICS Veure enllaç
Són un conjunt de tallers, gratuïts, que s'organitzen en la totalitat dels centres socials i cívics de la nostra ciutat. En l'enllaç que t'apareix seguidament pots consultar els tallers corresponents al curs escolar 2019/2020.

Per a participar en aquests tallers, cal inscriure's cada any, normalment des de l'1 al 15 de setembre, i els cursos comencen l'1 d'octubre fins a juny de l'any següent, seguint el calendari escolar de la nostra ciutat.

Poden participar en els tallers totes les persones empadronades a Elx majors de 18 anys.

La informació sobre la inscripció, selecció de participants, i dates concretes de cada curs escolar, es publicarà en aquesta web amb temps suficient.


ELS TALLERS IXEN AL CARRER 

Els tallers de balls de saló, gimnàstica i zumba, trimestralment es realitzaran a la via pública, per a que hi puguen participar totes les persones que ho desitgen. Seran entre altres, a la plaça del Centre de Congressos, a la plaça Castella i a la plaça Francesc Cantó. T’informar-vos amb temps des del nostre facebook i en aquesta pàgina web.

CURSETS DE CURTA DURACIÓ

També us poden interessar l’organització de cursets diversos de curta duració amb continguts innovadors i del vostre interés. Es programaran trimestralment. Us informarem a través del nostre facebook i en aquesta pàgina web.

EIXIDES I EXCURSIONS.

Al llarg del curs es realitzen diverses Excursions Culturals i/o Mediambientals.


Propers esdeveniments