Programa d'Animació Sociocultural

PER A COMPROVAR SI HAS SIGUT ADMÉS CLICA ACÍ

FINALITZAT EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ ALS TALLERS

PER A CONÉIXER ELS TALLERES OFERITS CLICA ACÍ

IMPORTANT:

Si no ha sigut seleccionat, passa a estar en una llista d’espera, i quan es produïsquen baixes en els tallers i hagen places disponibles, se li avisarà per telèfon que se li ha assignat el taller.

 

 

El programa d’Animació Sociocultural, del Servei de Dinamització Comunitària, ELX CONVIU, ofereix a la ciutadania il·licitana la possibilitat d’accedir a tallers, activitats, cursos durant el seu temps d’oci, a través dels quals, millorarà el seu benestar físic, mental i emocional, a la vegada que es generen relacions i vincles entre les persones participants.

 

El programa, per tant, pretén aconseguir:

  • Potenciar l’autonomia personal a través del desenvolupament d’hàbits i estils de vida saludables.
  • Fomentar relacions socials i la participació activa i la solidaritat al seu barri.
  • Utilitzar de manera creativa, en relació amb les altres persones, un temps d’oci educatiu i cultural.

 

Tipus d’Activitats

 

TALLERS DELS CENTRES SOCIALS I CÍVICS Veure enllaç
Són un conjunt de tallers, gratuïts, que s'organitzen en la totalitat dels centres socials i cívics de la nostra ciutat. En l'enllaç que t'apareix pots consultar els tallers corresponents a cada centre.

Per a participar en aquests tallers, cal inscriure's cada any, normalment des de l'1 fins al 15 de setembre, i els cursos comencen l'1 d'octubre fins a juny de l'any següent, d'acord amb el calendari escolar de la nostra ciutat.

Poden participar en els tallers totes les persones empadronades a Elx majors de 18 anys.

La informació sobre la inscripció, selecció de participants, i dates concretes de cada curs escolar, se publicarà en aquesta pàgina web amb temps suficient.


ELS TALLERS IXEN AL CARRER

Els tallers de balls de saló, gimnàstica i zumba, trimestralment es realitzaran en la via pública, perquè totes les persones que ho desitgen puguen participar. Seran entre altres, a la plaça del Centre de Congressos, a la plaça Castella i a la plaça Francesc Cantó. Informeu-vos amb temps des del nostre Facebook i en aquesta pàgina web.

CURSETS DE CURTA DURACIÓ

També et poden interessar l’organització de diversos cursets de curta duració amb continguts innovadors i del teu interés. Es programaran trimestralment. Us informarem a través del nostre Facebook i en esta pàgina web.

EIXIDES I EXCURSIONS

Durant el curs se realitzaran diverses excursions culturals i/o mediambientals.

Pròxims esdeveniments