En la senda verda

Les accions de mitigació i adaptació són un dels elements fonamentals que tenim els municipis per a fer front a l’emergència climàtica. #EnLaSendaVerda tracta de posar en valor aquestes actuacions per part de l’Ajuntament d’Elx en la celebració del Dia Internacional d’Acció pel Canvi Climàtic.

Accions com la conversió en zona de vianants de la corredora que ha permés eliminar el trànsit de més d’1,8 milions de vehicles per aquesta cèntrica via i la reducció de més de 70 tones de C02 a l’atmosfera.

Unes dades que a més es complementen en accions com la incorporació de nous autobusos híbrids on Elx ja compta amb el 50% de la seua flota de vehicles sostenibles i que ens permeten aconseguir una reducció d’emissions de 50 tones de C02 a l’any, la substitució de lluminàries eficients o la creació d’infraestructures ciclistes segures.

Estar #EnLaSendaVerda és adaptar el nostre municipi als reptes del futur, construir espais més saludables i amables per a les persones per a fer front a l’emergència climàtica i aconseguir un Elx on les persones siguen el centre.