Activitats esportives municipals

Activitats aquàtiques

La nostra ciutat posseeix una extensa xarxa de piscines cobertes i piscines recreatives distribuïdes per tota la ciutat i les seues pedanies, amb la finalitat de facilitar als ciutadans la possibilitat de realitzar activitats aquàtiques, ja siga per raons de salut, per a competir o per passar una estona d’oci.

  • Protocol general d’ús de les piscines cobertes en relació a la Covid-19.

Protocol Piscines Cobertes (COVID-19)

Informació i normes de les activitats aquàtiques Veure enllaç


Esport salut

El programa de manteniment físic per a adults es realitza en tots els barris i pedanies de la ciutat, tant en les instal·lacions esportives municipals, a l’aire lliure, així com en els diferents centres socials.

Programa EnForma Veure enllaç


Escoles esportives municipals

Les escoles esportives municipals tenen com a objectius principals, fomentar la pràctica esportiva i promoure l’aprenentatge de diferents modalitats esportives entre els més joves. Dirigides a escolars de 8 i 14 anys, es desenvolupen en diferents col·legis, instituts públics i instal·lacions esportives municipals de la ciutat d’Elx.

Escoles esportives Veure enllaç


Promoció esportiva escolar (Campanya Coneix)

Les “Campanyes Coneix” sorgeixen  del compromís de la ciutat d’Elx de fomentar l’activitat física i l’esport entre els escolars il·licitans.

A través d’aquest programa els escolars dels diferents centres educatius, coneixen les diferents activitats que es poden realitzar en les instal·lacions esportives municipals, així com en l’entorn natural més pròxim, com per exemple el Parc Natural del Fondo.

Aquests programes es realitzen al llarg de tot el curs escolar, iniciant-se la seua organització al setembre, amb la preparació dels programes, l’enviament de les cartes informatives i les sol·licituds d’inclusió, als centres educatius.

Totes les activitats, es troben sota la supervisió de tècnics esportius especialistes, que seran els encarregats de posar en marxa l’activitat.

De forma resumida, el pla de treball de cada activitat serà el següent:
– Recepció dels escolars.
– Xarrada tècnica sobre l’activitat, la instal·lació esportiva i normes de seguretat.
– Pràctica de l’activitat.
– Comiat i volta al centre educatiu.

Actualment es compta amb les següents Campanyes Coneix.

  • “Coneix l’handbol platja”
  • “Coneix el voleibol de platja”
  • “Coneix el senderisme”
  • “Coneix l’atletisme”
  • “Coneix la Ciutat Esportiva Juan Ángel Romero” (Activitat lúdic esportiva)

Més informació sobre el programa “Campanyes Coneix” en el correu electrònic deportes@elche.es i en el telèfon 966658122.

Dades de contacte


Av. de la Universitat d'Elx, 86.

966 658 122

966 658 123

deportes@elx.es