COMPETICIONS ESPORTIVES

Jocs escolars

Els jocs escolars municipals comprenen trobades esportives dirigides als joves en edat escolar, i s’hi contemplen valors formatius i constructors de la personalitat que han de considerar-se en aquestes edats. Participen xiquets i xiquetes des de categoria prebenjamí fins a juvenil. Es poden inscriure en modalitats esportives com per exemple: futbol sala, bàsquet, handbol, voleibol, atletisme, etc.

Donen començament amb el Cross Escolar a finals d’octubre. Moment a partir del qual s’estableix el calendari de les diferents competicions, i se celebren trobades cada cap de setmana durant tot el curs escolar. La Milla Escolar, a començament de juny, és la carrera que posa el punt i final a la temporada. Per a culminar, s’organitza un acte de clausura, en el qual es fa entrega dels trofeus i medalles als participants.

Les bases generals dels jocs esportius municipals, es poden consultar en: www.ceice.gva.es/web/deporte/jocs-esportius

La normativa, documentació i terminis d’inscripció, així com calendaris i resultats de la competició es poden consultar en competicions.elx.es.

Lligues locals

La Regidoria d’Esports organitza i gestiona lligues no federades de futbol, en la categoria sènior, en la qual participen un total de 23 equips distribuïts en un grup de 1a Divisió i un altre de 2a Divisió. Comença en el mes d’octubre i finalitza al juny; durant la temporada s’han de disputar la Lliga i la Copa.

En finalitzar la competició s’estableixen ascensos i descensos de categoria. L’al·licient principal per als equips classificats en els llocs del 1r al 4t en les diferents categories és l’exempció de la totalitat o de part de la inscripció de la següent temporada.

Els equips entrenen i competeixen en les instal·lacions esportives municipals. Les classificacions i els resultats d’aquesta competició es poden consultar a la web competicions.elx.es.

Dades de contacte


Avda. de la Universidad de Elche, 86.

966 658 122

966 658 123

deportes@ayto-elche.es