Autobusos

AUTOBÚS URBÀ

L’autobús és el mitjà de transport urbà per excel·lència, i tant l’Ajuntament d’Elx com AUESA convidem als il·licitans a valorar els avantatges de moure’s per la ciutat en un transport ràpid, segur, còmode i respectuós amb el medi ambient.

Tots volem una ciutat neta, sense tràfic i sense fums i per a açò és imprescindible disposar d’un bon servei de transport urbà. Autobusos Urbans d’Elx S.A., ha apostat per un desenvolupament compatible amb el medi ambient, participant diversos projectes europeus, com el Projecte TR/00048/95/ÉS/PO del Programa Thermie el qual està desenvolupat amb l’objectiu del foment de les energies alternatives i desenvolupament de noves tecnologies per a un ús més racional de l’energia, estan certificats tant al mig ambiente UNE-EN-ISO 14.001, com en qualitat UNE-EN-ISO 9001.

Descarrega l'aplicació BusElche Veure enllaç


AUTOBÚS INTERURBÀ

L’empresa Vectalia connecta la ciutat d’Elx amb diferents poblacions de la província, a més d’amb les pedanies. També ofereix serveis de connexió amb l’Universitat d’Alacant.

Rutes interurbanes Veure enllaç


SERVICI A LES PEDANIES

Freqüència dels autobusos a les pedanies, a partir del 25 de gener de 2017.

Esta iniciativa és una mesura transitòria fins que en 2018 entre en funcionament un nou servici de transport a les pedanies que estarà gestionat pel propi Ajuntament.

LÍNEA 4: 4A: ELX-LA FOIA-LA MARINA y 4B: ELX-NUGOLAT-LA ÚRSULA Veure enllaç
Autocares La Inmaculada S.L.


LÍNEA 5: ELX-ALGORÓS-MATOLA Veure enllaç
La Melillense S.L.


Línea 1A: Elche-Parque Empresarial-Torrellano-Aeropuerto
Línea 1B: Elche-Parque Empresarial-Torrellano-Aeropuerto-L'Altet-Arenales del Sol
Línea 2: Elche-Perleta-El Vincle-Valverde-Balsares-L'Altet-Arenales del Sol
Línea 3: La Baya
Veure enllaç
Grupo SUBUS


BUS D´ESTIU

Durant els mesos d’estiu (de juny a setembre) s’ofereix un servei diari del bus d’estiu, que connecta els nuclis del Altet i La Marina amb les seues platges. Aquest servei ho presten les empreses que circulen en aquestes pedanies durant tot l’any.

Les persones que compten amb targeta de bus lliure, targeta daurada o targeta per a persones amb mobilitat reduïda podran fer ús gratuït d’aquest transport.

SERVEI PÚBLIC MUNICIPAL DE TRANSPORT A PEDANIES

El 25 de juny de 2018 l’Ajuntament d’Elx en Ple aprova per unanimitat la proposta de creació del servei públic municipal de transport públic de viatgers per a la connexió del nucli urbà amb les pedanies del terme municipal d’Elx, així com el projecte de servei i la seua forma de gestió a través de la modalitat de concessió.