Foment de la Cultura Emprenedora
en una Ciutat Solidària

Ideas Emprendedoras

 

L’objectiu general del projecte és impulsar l’emprenedoria i l’autoocupació entre els joves per a dinamitzar la cultura emprenedora a Elx.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es posa en marxa la 2a edició del pla per a “Foment de la Cultura Emprenedora en una Ciutat Solidària” desenvolupat en col·laboració amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L’objectiu general del projecte és impulsar l’emprenedoria i l’autoocupació entre els joves per a dinamitzar la cultura emprenedora a Elx. En aquesta línia es desenvolupa el concurs “Idees Emprenedores” que està dirigit a joves estudiants i que incentivarà la creació d’idees de negoci originals, innovadores i sobretot, viables.

Les accions programades estan dirigides a estudiants del municipi d’Elx que cursen Educació Secundària (3r i 4t ESO) i/o Cicles Formatius (FP Bàsica, Cicle Mitjà i Cicle Superior).

  1. Xarrades divulgatives per tal de fomentar la motivació i la creativitat per a l’emprenedoria, així com educar en valors com la responsabilitat fiscal, social i mediambiental, amb una metodologia activa i participativa entre els joves.
  2.  Tallers per a estimular les idees de creació d’empreses amb el format de “ONE-PAGE”, on els participants treballaran els seus projectes d’emprenedoria i que podran presentar al concurs “Idees Emprenedores”.
  3. Concurs “Idees Emprenedores”, en el qual els joves podran presentar per equips el seu projecte d’idea emprenedora. Es premiarà la proposta més original, innovadora i, sobretot, viable. Les bases del concurs poden consultar-se aquí.

Premis concurs “Idees Emprenedores”: S’atorgarà un primer premi corresponent a una tauleta per a cada membre de l’equip. El segon classificat rebrà uns auriculars per a cada integrant.

Si formes part de la comunitat educativa, no dubtes a participar en aquest projecte. Si eres estudiant d’Educació Secundària (3r i 4t d’ESO) i/o Cicles Formatius (FP Bàsica, Cicle Mitjà i Cicle Superior) parla amb el teu professor/a per a poder participar en les activitats.

Dates importants concurs “Idees Emprenedores”:

  • Termini inscripció: fins al 3 de juny de 2019
  • Termini entrega proposta: fins al 10 de juny de 2019

Pots consultar tota la informació en les bases del concurs “Idees Emprenedors” o contactant amb l’organització via correu-e: aiamoros@elx.es o gverdu@elx.es, o telefonant al 966658040.

 

Descarrega les bases del concurs “Idees Emprenedores” 2019 en castellà

Descarrega les bases del concurs “Idees Emprenedores” 2019 en valencià

Consulta aquí l’edició 2018