Agència de col·locació

Les agències de col·locació són entitats sense ànim de lucre que, en col·laboració amb els serveis públics d’ocupació, realitzen activitats d’intermediació laboral que tenen com a finalitat proporcionar a les persones en cerca activa d’ocupació, un treball adequat a les seues característiques i facilitar a les empreses els treballadors més apropiats als seus requeriments i necessitats.

L’Agència Municipal de Col·locació de l’Ajuntament d’Elx ha sigut autoritzada per a exercir com a tal amb el número 1000000089.

Què fan les agències de col·locació?

  • Informar, assessorar i orientar a les persones desocupades per a la seua inserció laboral.
  • Posar en contacte a les persones que es troben en cerca activa d’ocupació amb les empreses que demanden treballadors per a cobrir les seues necessitats de personal.
  • Seleccionar perfils adequats per a cada oferta gestionada per l’Agència, proporcionant a les empreses aquells candidats idonis per al lloc oferit.

Qui poden accedir als serveis de les Agències de Col·locació?

Tant les persones desocupades com aquelles que estiguen treballant que es troben en cerca activa d’ocupació.

És necessari acudir amb cita prèvia a l’Agència de Col·locació?

A causa de la crisi sanitària de la COVID_19 no atenem presencialment en les nostres oficines al carrer Uberna, 4 – AC, no obstant això, continuem prestant tots els nostres serveis. Contacta amb nosaltres enviant un correu-e a agenciadecolocacion@elche.es.

Busques treball? Inscriu-te

Si estàs buscant treball, per trobar-te en situació de desocupació, ja siga per la finalització d’una contractació, per un acomiadament o per un expedient de regulació d’ocupació, o bé acabes de finalitzar la teua formació i cerques la teua primera oportunitat laboral, et podem ajudar.

Actualment no estem atenent presencialment en oficina per la qual cosa t’oferim la possibilitat d’inscriure’t a través d’Internet.

Si estàs ja estàs inscrit i desitges actualitzar les teues dades, posa’t en contacte amb nosaltres enviant un correu-e agenciadecolocacion@elche.es

Preguntes freqüents

Si no estic en situació de desocupació, puc inscriure’m en l’Agència de Col·locació?

Si actualment treballes, però t’agradaria canviar i estàs en cerca activa d’ocupació et pots inscriure en l’Agència de Col·locació com a millora d’ocupació.

Puc ser usuari de més d’una Agència de Col·locació?

Sí. És recomanable que utilitzes quants més recursos millor per a poder aconseguir el teu objectiu.

És el mateix una Agència de Col·locació que una ETT?

No. Les agències de col·locació col·laboren amb els serveis públics com mediadors, per la qual cosa el treballador signa el contracte directament amb l’empresa contractant i mai amb l’agència de col·locació.

L’Agència de Col·locació és una bossa d’ús de l’Ajuntament?

No. Les bosses d’ús de l’Ajuntament estan relacionades amb l’ocupació pública.

Per a accedir a l’ocupació pública és necessària la publicació d’una convocatòria per part de l’Administració.

És necessari estar empadronat a Elx per a inscriure’s en l’Agència de Col·locació?

No. Si desitges inscriure’t només has d’aportar la documentació requerida.

Una vegada inscrit, amb quina freqüència he d’actualitzar les meues dades?

És important mantenir actualitzats totes les meues dades de manera que sempre pugues ser localitzat així com tenir més opcions d’eixir en les cerques de candidats que realitzem en gestionar les diferents ofertes d’ocupació.

Necessites treballadors?

Si eres empresari i cerques treballadors per a la teua empresa podem ajudar-te a cobrir les teues necessitats de personal.

En l’Agència de Col·locació oferim un servei de gestió d’ofertes d’ocupació, ajudant-te en la definició del perfil professional per al lloc de treball a cobrir, seleccionant i remetent-te els candidats idonis per al lloc oferit, de els usuaris inscrits en la nostra Agència de Col·locació.

Aquest servei és totalment gratuït, et facilitarà els tràmits, estalviar en costos i en temps en el procés de captació i selecció de personal.

Si aquestes interessat en el nostre servei contacta amb nosaltres o inscriu-t’hi a través del nostre portal d’ocupació.

Si ja estàs inscrit i desitges actualitzar les teues dades, posa’t en contacte amb nosaltres enviant un correu-e a agenciadecolocacion@elche.es

Contacta amb nosaltres. Per a més informació pots posar-te en contacte amb els/les nostres tècnics/ques. 

C/ Uberna, 4 AC. 03202 Elx. Tel. 966 65 81 81. 

Tel. 966 658 181

Correu electrònic agenciadecolocacion@elx.es

Ofertes d’ocupació

Per a més informació, segueix-nos a través de les xarxes socials:

LinkedIn Agencia de Colocación

Facebook

Twitter

Instagram