El Pla de Foment de la Cultura Emprenedora tanca la seua primera etapa

El Pla de Foment de la Cultura Emprenedora tanca la seua primera etapa

El Pla de Foment de la Cultura Emprenedora en una Ciutat Solidària tanca la seua primera etapa coincidint amb el final del curs escolar

Durant aquests tres mesos, l’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica ha estat desenvolupant el Pla de Foment de la Cultura Emprenedora en una Ciutat Solidària en col·laboració amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L’objectiu general del projecte és impulsar l’emprenedoria entre els/les joves per a dinamitzar tant la cultura emprenedora com la responsabilitat fiscal a Elx. Aquesta primera etapa s’ha centrat en estudiants d’ESO (3r i 4t) i de cicles formatius, realitzant xarrades i tallers per a desenvolupar la seua capacitat creativa, innovadora i emprenedora, guiant-los i animant-los a crear el seu propi projecte per a presentar-lo al “Concurs d’Idees Emprenedores 2018”.

Durant les sessions de treball realitzades en els centres educatius s’ha treballat en el desenvolupament de l’esperit emprenedor, fomentant una actitud davant la vida i una alternativa per al desenvolupament vital, on la col·laboració i la incorporació de perfils que complementen capacitats és un factor d’èxit per als projectes que es realitzen. Des de la Regidoria de Promoció Econòmica volem ressaltar la implicació i treball realitzat per part de l’alumnat així com per tota la comunitat docent que ha col·laborat i participat en les diferents accions proposades sobre emprenedoria.

Les idees i projectes que han presentat al concurs en aquesta primera edició han demostrat que la nostra ciutat compta amb un futur emprenedor que ve trepitjant molt fort. Per això animem tots/es els/les estudiants al fet que continuen treballant amb la mateixa passió i actitud com ho han fet fins ara i esperem poder-los veure en la Regidoria com a emprenedors.

Des de Promoció Econòmica es continua treballant en el desenvolupament del Pla de Foment de la Cultura Emprenedora en una Ciutat Solidària a través d’una segona etapa, que està centrada en un altre col·lectiu d’estudiants, l’alumnat universitari de la ciutat.