El centre cultural Les Clarisses ha acollit la reunió de la Taula Patrimoni amb el Mercat Central com a únic punt del dia

El centre cultural Les Clarisses ha acollit la reunió de la Taula Patrimoni amb el Mercat Central com a únic punt del dia

El centre cultural Les Clarisses ha acollit la reunió de la Taula Patrimoni amb un únic punt del dia: el Mercat Central. Una reunió a la qual han assistit els partits polítics amb representació municipal i membres d’un total de 17 associacions i en la qual s’han analitzat les últimes circumstàncies que tenen a veure amb el Mercat Central.

“Els tècnics municipals i els tècnics de la Conselleria, que també han estat presents, han traslladat a la taula els últims informes elaborats. Cal recordar que aquests informes es van realitzar com a conseqüència d’una denúncia particular davant ICOMOS”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, José Manuel Sánchez, qui ha afegit que “aquesta reunió ha servit per a facilitar la transparència i la participació entorn de les gestions sobre el Mercat Central, ja que han pogut participar els qui han volgut i se’ls ha oferit les explicacions que han sol·licitat”.

Tal com ha apuntat Sánchez, “en la reunió hi ha hagut una manifestació majoritària dels membres de la Taula de Patrimoni sobre la conveniència que el projecte del Mercat Central no es realitze”.