L’alcalde d’Elx demana a l’oposició que no bloquege el pressupost municipal més inversor de l’última dècada

L’alcalde d’Elx demana a l’oposició que no bloquege el pressupost municipal més inversor de l’última dècada

Carlos González proposa a PP, Ciutadans i Il·licitans per Elx que s’abstinguen en el ple de desembre perquè l’Equip de Govern Municipal puga aprovar en solitari els comptes del pròxim any

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, demana als partits de l’oposició que s’abstinguen i que no bloquegen el pressupost municipal més inversor de l’última dècada perquè “comporta inversions per valor de més de 28 milions d’euros i preveu actuacions que són molt necessàries per a la ciutat”.

El pressupost ascendeix a 229,5 milions, entre el pressupost municipal i el de les empreses i organismes autònoms, xifra que suposa un increment d’un 2,8% respecte al de l’actual exercici. El document amb els comptes municipals es debatrà durant una sessió plenària del mes de desembre.

“Hem presentat un pressupost per a 2019 que rebaixa l’endeutament municipal, que no puja ni els impostos ni les taxes, que impulsa l’activitat econòmica, que inverteix amb força en els barris i pedanies i que accentua la política d’ajuda a les famílies”, assenyala l’alcalde de la ciutat.

“La nostra proposta suposa millorar els equipaments socials a Torrellano, l’Altet i els Arenals, així com les instal·lacions esportives a Carrús i la Foia, i la construcció d’un nou Auditori a Carrús”, afig González.

“Aquest pressupost inclou mesures de marcat caràcter social per a ajudar les famílies, com les ajudes de l’IBI, els estudiants que utilitzen el transport universitari o els qui cursen Erasmus a l’estranger. És un pressupost que comporta una inversió de 28 milions d’euros, la major en una dècada, que tindrà efectes sobre el creixement i l’ocupació. Són projectes i iniciatives entorn delsd quals no percep cap desacord, per això li demane a l’oposició, a PP, Ciutadans i Il·licitans, que s’abstinguen i que no bloquegen l’aprovació”, expressa el regidor il·licità.