Carles Molina: “El premi ‘Emprenedor del Mes’ reconeix el talent i la innovació”

Carles Molina: “El premi ‘Emprenedor del Mes’ reconeix el talent i la innovació”

El regidor de Promoció Econòmica ha entregat els guardons corresponents a juliol i agost

Amb la volta a la normalitat després del període estival, s’ha représ el lliurament dels premis ‘Emprenedor del Mes’ de la Regidoria de Promoció Econòmica. Aquest mateix matí, a l’Ajuntament, l’edil de l’àrea, Carles Molina, ha llorejat dues empreses il·licitanes: Madogna, de Lucía Ferrer; i Movement Pausa Laboral Saludable, de Daniela Morales.

En concret, la societat de Ferrer ha obtingut el guardó de juliol per prestar un servei prèmium de perruqueria canina, en el qual s’empren productes de primera qualitat i amb un espai de treball transparent, pioner a nivell nacional. Morales, per part seua, ha obtingut el d’agost per l’entrenament físic i cognitiu que brinda directius i professionals amb l’objectiu de millorar el seu rendiment empresarial.

“El premi ‘Emprenedor del Mes’ reconeix el talent i la innovació”, ha expressat Molina, que ha felicitat tant Ferrer com Morales i ha reiterat el suport del Consistori als ciutadans que desitgen iniciar una activitat econòmica en el municipi.