Comencen els actes de Sant Rafael, patró de la Policia Local, amb la tradicional festa infantil al Parc de Trànsit

Comencen els actes de Sant Rafael, patró de la Policia Local, amb la tradicional festa infantil al Parc de Trànsit

Durant tot el mes de setembre se succeiren esdeveniments i competicions esportives, que conclouran el 29 amb la cerimònia institucional

A pesar de les inclemències meteorològiques, al voltant de quatre centenares de persones s’han reunit aquest matí en el Parc Infantil de Trànsit Pedro Tenza per a celebrar la festa infantil que dona inici als actes en honor a Sant Rafael, patró dels pelegrins i de la Policia Local d’Elx.

La consellera d’Innovació, Carolina Pascual, el responsable de l’Àrea de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, el de Turisme, Carles Molina, i la de Cultura, Marga Antón, amén d’altres membres de la corporació municipal, han volgut acompanyar els agents en actiu i jubilats que, juntament amb les seues parelles, fills, nebots o néts, han pogut gaudir d’una convivència familiar en la qual, a part de l’activitat regular del Parc de Trànsit, també hi ha hagut espai per a viatges en el tren turístic, pintacares, globusformes, esmorzar amb riques postres i obsequis per als més xicotets. Abad, que ha alabat la iniciativa organitzada pels mateixos policies a través de la Comissió Sant Rafael, ha destacat la seua utilitat perquè els menors coneguen tant la tasca dels seus propparents, treballadors en la plantilla de la força de seguretat municipal, en un entorn que ha qualificat “del millor” per permetre als menors aprofundir en les normes de seguretat viària.
Vicente Ramón, president de la Comissió Sant Rafael, per part seua, s’ha congratulat per l’èxit de la jornada i ha recordat que al llarg del mes de setembre se celebraran esdeveniments i competicions esportives que tindran el seu tancament daurat amb el vi d’honor i la cerimònia institucional, el 29 en la Prefectura de la Policia Local.