El 5 d’octubre se celebrarà la gran gala final del IV Torrellano Talents

El 5 d’octubre se celebrarà la gran gala final del IV Torrellano Talents

Les inscripcions continuen obertes fins al 29 de setembre, per a qualsevol resident en territori espanyol independentment de la seua edat.

Música, ball, màgia, humor… Torrellano Talents, el concurs que a conéixer destreses artístiques torna en la seua quarta edició per a, entre una desena de finalistes, triar als tres millors, que obtindran premis en metàl·lic de 400, 200 i 100 euros, en una gran gala final que tindrà lloc en la plaça Sant Crispí de la pedania il·licitana el 5 d’octubre a les 19.00 hores.

La responsable de la Regidoria de Joventut, Marga Antón, acompanyada per la monitora de l’àrea Laura Rico, han informat que després del tancament d’inscripcions el pròxim 29 de setembre, tindrà lloc el procés de càsting. A més, l’edil ha volgut recordar que aquesta iniciativa part de la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx amb la Unió Musical de Torrellano, la Colla El Tripilitrop, l’Associació Juvenil Coratje i Amigosterapia.

L’objectiu, segons Antón, és “fomentar la participació social de la joventut de Torrellano a través del treball comunitari des dels centres juvenils”, i ha assenyalat que, d’aquesta manera, s’enforteix el compromís que els joves expressen “mitjançant el teixit associatiu i valuosos valors de voluntariat”, a més de tindre la possibilitat de “fer-se un buit en el món de l’espectacle”.

El jurat està compost pel cantautor Noguera, la polifacètica Isabel Velasco, i el professor de ball Cristian Mateu, seran els encarregats de seleccionar als tres vencedors d’una cita que tendeix a la consolidació, despertant l’interés més enllà del terme municipal, ja que és una competició oberta per a tot aquell que vulga participar, independentment del seu lloc de residència o edat.

>>>INSCRIPCIÓN