Elx se suma a la V Setmana Europea de l’Esport

Elx se suma a la V Setmana Europea de l’Esport

Una marxa circular de 10 km, activitats com a zumba o bodycombat, torneig d’hoquei sobre patins o floorball són algunes de les activitats que es podran realitzar aquest cap de setmana per a celebrar la Setmana Europea de l’Esport

Vicente Aberola, regidor d’Esports, acompanyat de diversos responsables d’associacions esportives, ha presentat aquest matí les activitats que es duran a terme dissabte que ve amb motiu de la Setmana Europea de l’Esport que es realitza per primera vegada a la nostra ciutat.

S’han programat una sèrie d’actes, l’objectiu dels quals és “conscienciar la població de la responsabilitat de canviar hàbits a uns saludables, com l’exercici diari, desplaçament amb vehicle contaminant” ha destacat Alberola.

Les activitats es desenvoluparan al llarg del matí del dissabte de 9.00 a 14.00, al passeig de l’Estació; entre aquestes destaquen la ruta circular de 10-12 km organitzada per la Unió Excursionista Elx, amb eixida i arribada a la porta del parc municipal, i les exhibicions de patinatge artístic. A més també es realitzaran activitats a la vesprada a la Torre del Gall, la Foia, de 17.30 a 19.30 amb tornejos de floorball i 3X3 de minibàsquet entre altres.

Des del gimnàs ‘Fit 21’ ens volen acostar les activitats que es realitzen dins del gimnàs per a així, “fomentar canvi d’hàbits, i canviar els reptes de fer esport fora de casa com un estil de vida” ha anunciat el responsable del gimnàs.

Respecte a les activitats de patinatge, hi haurà una zona habilitada per a la realització d’aquest esport, orientat principalment a xicalla, a més es podrà facilitar el material necessari per a aquesta activitat, encara que només disponible per a menuts/des. A les 11.00 es realitzarà la nomenada exhibició i es realitzarà un torneig.

3X3 d’hoquei per a qui vulga participar, sense necessitat d’inscripció prèvia.

A més la firma Tapperware tindrà un estand per a “conscienciar els que s’animen a passar per allí sobre la utilització i reutilització dels plàstics, que hem cregut convenient introduir-ho en aquesta campanya” ha declarat l’edil.

Programa.