La programació de La Llotja consolida la seua oferta cultural amb prop d’una trentena de propostes per a la temporada 2019/20

La programació de La Llotja consolida la seua oferta cultural amb prop d’una trentena de propostes per a la temporada 2019/20

Actuacions musicals, teatre dansa i humor per a totes les edats i gustos tindran lloc a la sala situada a Altabix, d’octubre a gener

Si ahir la regidora de Cultura, Marga Antón, presentava la programació de l’OSCE per a la temporada 2019/20, hui ho ha fet amb la de la sala cultural La Llotja, que inaugurarà el present cicle el dissabte 5 d’octubre amb una varietat de propostes (música, teatre, dansa, humor…) adaptades a tots els gustos, i que, amb prop d’una trentena d’actuacions, es prolongarà fins a gener del pròxim any. Antón ha destacat el creixement i el suport del públic del qual gaudeix La Llotja des que es reobrira fa quatre anys, consolidat aquest espai escènic en el qual els artistes locals tenen un gran protagonisme.

La programació començarà el mes d’octubre, que es caracteritzarà pels ritmes de Pablo Nahual, Rubén Cecilia i Summer Riders, amén de per l’humor de David Suárez. Novembre serà el període amb més activitat. El Cicle de Música ‘Ángel Alfosea’, creat en memòria del polifacètic il·licità, comptarà amb concerts com el de Jaime Urrutia, Ferrán Exceso amb ‘Rimas y rock’, Mind2Mode amb tributs a Depeche Mode, U2 i Simple Minds, i Luis Albert Segura amb ‘Amenaza de tormenta’.

Així mateix, la funció ‘Parla cony parla’, i la música i la dansa de ‘La alegría del silencio’, de José Luis Santacruz i Asun Noales, que amenitzaran el Festival ‘Juno a la tardor’. També, el Cicle de Piano i Música de Cambra oferirà la veu i la guitarra de M. Asunción Rodríguez i Javier Tortosa, i les interpretacions de piano de Gabriela Ballestero i el talent de la soprano Natalia Cabrera. Altres actuacions de novembre seran la del veterà grup Los Chunguitos i el Concert X Aniversari de la Unió Musical de Torrellano.

En desembre predominarà el teatre familiar amb ‘Let’s Play Jumanji’, ‘Rapunzel’, ‘Beetlejuice’ y ‘Els tres porquets’, l’humor de Nacho García i la gala nadalenca de Gatetemón. I, per a concloure la programació al gener de 2020,  ‘The Wizzard of Oz’, ‘Canterville Ghost’, ‘Marceline’ i, per a les i els més xicotets, ‘Els mags del laboratori’.