Més d’un centenar d’equips participaran en les lligues locals de futbol sala i futbol set

Més d’un centenar d’equips participaran en les lligues locals de futbol sala i futbol set

El regidor d’Esports xifra en 1.500 les persones que intervindran en aquestes competicions no federades, les quals se celebraran en les instal·lacions municipals i de la UMH.

Els partits regulars de diferents categories de les lligues locals de futbol sala i futbol set arrancaran a finals del present mes de setembre, en les instal·lacions esportives municipals i les de la UMH.

Així ho ha destacat, aquest matí en roda de premsa, el regidor de l’àrea d’Esports, Vicente Alberola, acompanyat pel president de la Fundació de l’Esport Il·licità, Pedro Bernabeu, i el responsable del torneig de futbol set, organitzat per l’associació il·licitana Aprofut7, Carlos Cerdà.

“Per a l’Ajuntament, la realització de lligues locals és essencial”, ha expressat Alberola, que ha mostrat l’interés de l’Equip de Govern a donar suport a aquesta classe de competicions perquè puguen desenvolupar-se dins de la normalitat, en el context del conveni marc per a la constitució d’esdeveniments signat per la Fundació de l’Esport Il·licità. “És important que qualsevol ciutadà que no desitge participar en una lliga federada -que comporten altres circumstàncies- puga comptar amb la possibilitat de fer-ho en un campionat domèstic”, ha indicat l’edil, després de concretar que, en total, entre futbol sala i set, participaran unes 1.500 persones.

El torneig de futbol sala local de l’Associació per a la Promoció de Futbol Sala a Elx se celebra a la nostra ciutat des de 1975, i en aquesta temporada jugaran fins a 40 equips; en la de futbol set, de més recent creació, 66. Aprofut7, al seu torn, s’emmarca en l’associació espanyola, europea i mundial de futbol set, per la qual cosa s’obri la porta al fet que jugadors i equips il·licitans puguen intervindre en trobades nacionals i internacionals.