Un laboratori de pròtesis dentals d’Elda guanya el premi JOVEMPA al talent empresarial jove en la seua XXV edició

Un laboratori de pròtesis dentals d’Elda guanya el premi JOVEMPA al talent empresarial jove en la seua XXV edició

L’alcalde d’Elx, Carlos González, destaca en l’obertura de l’acte que “l’Ajuntament posa les condicions polítiques, jurídiques i econòmiques perquè el talent jove puga desenvolupar-se”

“Col·lectius com JOVEMPA (Joves Empresaris de la Província d’Alacant) sou fonamentals per a afavorir, estimular i donar suport als i a les joves que assumeixen el repte d’emprendre. En el que a mi em toca com a alcalde vull que sapieu que el nostre treball com a ajuntament té una direcció clara: posar les condicions polítiques, jurídiques i econòmiques perquè el talent jove, emprenedor, i el lideratge empresarial troben a Elx un ecosistema adequat on poder desenvolupar-se”, ha assenyalat l’alcalde il·licità, Carlos González, durant la seua intervenció en la XXV edició de la gal·la “Premi JOVEMPA 2019 al talent empresarial jove”, que es va desenvolupar anit en la Institució Firal Alacantina (IFA) i a la qual va acudir acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina.
El guanyador del premi ha sigut Manuel Millán, d’Ortholab Grup Empresarial, un laboratori de fabricació de pròtesis dentals amb seu a Elda i fundat en 2005.
Al costat de Millán van quedar com a finalistes Kim Fermisson: Kimbe, saló de bellesa i perruqueria de Rojals; Raúl Jiménez: Soy.es i This Target, empresa de serveis informàtics situada a Elx; Guillem Carrión: Ortoactiva, empresa situada a Alacant i dedicada a la distribució de subministraments mèdics per a clíniques i hospitals; David i Javier Miró: Fundhialmed, empresa centenària que s’ha especialitzat en el disseny a mesura i en la comercialització de productes fosos de ferro, aliatges i metalls; i José Antonio Rodríguez: Satur Gestió de Residus, empresa situada a Santa Pola que es dedica al transport de residus no perillosos així com al seu tractament i reciclatge.
La gala ha comptat amb la presència de nombrosos representants dels àmbits polític, social i empresarial de la província. Durant l’acte s’ha retut homenatge a Manuel Peláez, president fundador de Jovempa amb la presència dels presidents que ha tingut l’organització.
El president de JOVEMPA, David Santiago, després d’enviar un missatge de solidaritat als empresaris de la Vega Baixa afectats per les inundacions, ha assenyalat que “el valor del talent serà el recurs més valuós del segle XXI. Un ben heretat que ha sigut premiat en els últims 25 anys per JOVEMPA en considerar-lo el pilar fonamental en la creació i consolidació empresarial. La captació i retenció d’aquest talent es converteix així en un dels reptes d’aquesta província”.