Una dotzena de companyies amateur participaran en la XXIV Mostra de Teatre Dama d’Elx

Una dotzena de companyies amateur participaran en la XXIV Mostra de Teatre Dama d’Elx

Les funcions es realitzaran en el Gran Teatre, del 17 al 28 de setembre

Amb el començament de la temporada teatral en el Gran Teatre arriba la Mostra “Dama d’Elx”, organitzada per la Plataforma de Teatre Amateur d’Elx i en la qual participaran una dotzena de companyies i al voltant de 150 persones entre actors, directors i col·laboradors com escenògrafs, realitzadors de vestuari, etc.

“Estem molt orgullosos i satisfets de col·laborar amb aquesta iniciativa que compleix la seua vint-i-quatrena edició, la qual cosa demostra la seua consolidació”, ha expressat la regidora de Cultura, Marga Antón, reconeixent que la cita posseeix un “enorme valor cultural i importància per a Elx”. “Una vegada més”, ha continuat, “es demostra el potencial del teatre amateur il·licità, que confirma la nostra ciutat com a referència provincial”.

Així mateix, la presidenta de la Plataforma, Consuelo Pérez, ha agraït a Antón l’oportunitat que 12 propostes amateurs, escrites per autors il·licitans, puguen “trepitjar les taules” d’una instal·lació com és la del Gran Teatre, i ha lloat la diversitat de les obres, que es representaran del 17 al 28 de setembre en el coliseu il·licità, de manera gratuïta, a excepció de la funció del dissabte 28, ‘Los anunciantes’, que serà la clausura i l’entrada de la qual tindrà un cost de huit euros. A més, la Policia Local d’Elx patrocinarà l’obra ‘La vida no tiene prisa’.

Així mateix, s’oferirà un taller d’il·luminació per al qual no es necessitaran coneixements previs, i la inscripció dels quals ja es pot formalitzar a través del correu laplataformaelx@gmail.com

“Des de la Regidoria tenim la intenció de continuar donant suport a la Mostra”, ha conclòs la regidora.

Pots descarregar el programa complet ací.