Felicitació Bandera Blava per la gestió a les platges d’Elx

Felicitació Bandera Blava per la gestió a les platges d’Elx

Compartim la felicitació de l’equip de Bandera Blava per l’esforç realitzat aquesta temporada estival a les nostres platges, amb el ferm propòsit per part de Visitelche de seguir avançant cada dia més i millor.

S’acaba la temporada de bany i, amb ella, una etapa molt intensa i excepcional de treball, fora del que és normal, i que ens ha posat davant reptes nous i desconeguts. Volem agrair-vos l’immens treball, en moltes ocasions per sobre del que el cos i la salut poden arribar a suportar, i donar-vos l’enhorabona.

Després de les visites d’inspecció a més de 800 platges i ports espanyols, hem pogut apreciar la qualitat, el nivell i la professionalitat dels nostres tècnics municipals, personal de serveis, representants polítics i gestors. En la majoria de les ocasions, heu desenvolupat mesures enginyoses, innovadores i originals per poder donar el millor servei a les persones usuàries. Creiem que HEU SUPERAT AMB ESCREIX la situació.

Gràcies per fer que, malgrat les dificultats, les platges i ports espanyols continuen sent un referent i els usuaris hagen pogut gaudir-ne amb seguretat, comoditat, serveis, educació, neteja… L’ESFORÇ HA MERESCUT LA PENA i N’HEM D’ESTAR ORGULLOSOS.

Una forta abraçada de part de l’equip de Bandera Blava i MOLTS ÀNIMS per continuar endavant.