La Conselleria de Sanitat inicia amb Urbaser la vacunació en empreses de la província

La Conselleria de Sanitat inicia amb Urbaser la vacunació en empreses de la província

La regidora de Sanitat, Mariola Galiana, i el regidor de Neteja, Héctor Díez, han acudit a la companyia per a visitar el procés de vacunació


La Conselleria de Sanitat ha iniciat amb Urbaser la vacunació en empreses de la província, després de l’acord signat per CEV, Fundació CEOE i Generalitat, en el marc del “Pla Sumem Salut + Economia“. Al punt de vacunació han acudit la regidora de Sanitat, Mariola Galiana; el regidor de Neteja, Héctor Díez; la directora general de Coordinació de Diàleg Social, Zulima Pérez; el delegat de SO d’Urbaser a la província d’Alacant, Alberto Bleda; el secretari provincial de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) a Alacant, Rubén García; la directora territorial de Sanitat a Alacant, Encarna Llinares; la directora de Salut Pública d’Elx, Antonia Soriano; i el president del Cercle Empresarial d’Elx i Comarca (CEDELCO), Joaquín Pérez.

La previsió és immunitzar contra aquesta malaltia a prop de 600 treballadors de l’empresa

Urbaser, empresa adherida al programa d’empreses generadores de salut de la Comunitat Valenciana, ha iniciat hui la vacunació contra la COVID-19 del personal dels centres de treball de Santa Pola, de Novelda, d’Ibi, de Dolores i d’Elx (UTE Elx). La previsió és immunitzar amb la vacuna de Pfizer a prop de 600 treballadors de l’empresa. Hui n’estaven convocats 29, pertanyents al grup d’edat entre els 50 i 59 anys.

La Conselleria de Sanitat va aprovar la setmana passada que les empreses pogueren administrar vacunes contra la COVID-19 als seus empleats. Per això, des del dimarts unes quaranta grans empreses privades de la Comunitat Valenciana van iniciar el procés per a vacunar a al voltant de 35.000 treballadors.